Deze artiesten wil je niet missen tijdens MTV EMA 2016

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Was je na Amsterdam Dance Event nog helemaal niet uitgefeest? Dan hebben we goed nieuws voor je. Verplaats jezelf van Amsterdam naar Rotterdam, want daar móet je zijn deze week. Hier vindt namelijk de MTV Music Week plaats met als klapper op de vuurpijl de MTV European Music Awards 2016.

De beste artiesten uit binnen- en buitenland brengen deze week een bezoekje aan deze toffe stad op Hollandse bodem en klimmen natuurlijk ook de verschillende toffe podia op die Rotterdam rijk is.

Welke artiesten je dan kunt gaan zien? Wat dacht je van nummer 1 DJ van de wereld Martin Garrix, Bruno Mars, OneRepublic, Shawn Mendes, Lucas Graham en Zara Larrson? We zijn nog niet klaar hoor. Ook DNCE, Afrojack, Sunnery James & Ryan Marciano, Jett Rebel, Douwe Bob, en Nielson zijn van de partij. Check de website van MTV om te kijken welke artiest waar te zien is en scoor er ook je kaarten.

Op zondag 6 november wordt de week afgesloten met de MTV EMA 2016 die live om 21:00 vanuit Rotterdam Ahoy te zien is. De show wordt dit jaar gepresenteerd door zangeres Bebe Rexha. Je weet wel, van In the name of love met Martin Garrix. Gaat er geen belletje rinkelen? Dan zul je het vanzelf wel horen, want naast presenteren gaat ze ook wat nummer zingen.

Geen zin om de kachel en je fleecedeken in de steek te laten? Dan kijk je de MTV EMA 2016 vanaf 21:00 gewoon vanaf je bank live op MTV. Dit jaar zijn er drie ambassadeurs die je, ieder op hun eigen manier, backstage op de hoogte gaan houden van alles wat er deze week gebeurt. Dit zijn niemand minder dan Afrojack, Monica Geuze en Kay Nambiar. We like!