Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Na 36 dagen is Het Geluid van Qmusic geraden!

Na 495 foute antwoorden is dan eindelijk Het Geluid van Qmusic geraden! Siska van Nispen uit Haren was de gelukkige met het juiste antwoord en heeft 38.000 euro gewonnen. Maandagochtend kwam de winnares na maar liefst 36 dagen met de oplossing.

Maar wat was het geluid dan precies? Nou, dat had je waarschijnlijk zelf nooit geraden. Het ging namelijk om het geluid dat je hoort, wanneer je de hoedenplank van een auto vast klikt. Siska kwam er door toeval achter: 'omdat ik met mijn fiets een lekke band had, moest de hoedenplank in de auto eruit. Toen ik bij thuiskomst de hoedenplank weer bevestigde en daarna Het Geluid op de radio hoorde, dacht ik dat dit het wel eens zou kunnen zijn!'.

Ben je een fanatieke luisteraar en baal je nu als een stekker dat je niet gewonnen hebt? Niet getreurd, want meteen nadat het geluid geraden was, is Qmusic alweer met een nieuw geluid gestart. Deze kun je beluisteren op de website van Qmusic.

Weet jij al wat het is? Het Geluid is iedere dag te horen tussen 07.00 en 19.00 uur op Qmusic. Er wordt gestart met een waarde van 2.500 euro en dit loopt bij ieder fout antwoord op met 100 euro. Dat is nog eens snel verdienen!