Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

WTF Journaal van vrijdag 5 augustus

Reageer

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Heb jij na gisteren al een lekker wijntje gedronken met je hond? Vandaag hebben we deze WTF-momentjes voor jullie: er komt een Nederlandse Say yes to the dress, deze dildo is bijna 4 meter lang en deze professionele joint-roller maakt een joint van $7000,-.


Er komt een Nederlandse Say yes to the dress
Yes! Je ultieme guilty pleasure krijgt nu een Nederlandse variant. Het programma waar brides-to-be onder toeziend oog van hun (kritische) familie opzoek gaan naar de perfecte jurk, zal voor de Nederlandse versie opgenomen worden in een Brabantse boetiek. Het is misschien dan wel geen Kleinfeld maar niet getreurd, Randy Fenoli zal ook in de Nederlandse versie zijn ongezouten mening geven. Opnames van het programma moeten nog van start gaan, op dit moment is TLC opzoek naar kandidaten. Wij vinden het super jammer dat op de redactie niemand binnenkort gaat trouwen. Kort verhaal lang.


Dit is een dildo van bijna 4 meter

Size does matter, moet deze fabrikant van seksspeeltjes hebben gedacht toen ze dit monster lieten maken. Met een afmeting van 3,75 meter is dit de grootste dildo die ooit gemaakt is. Het seksspeeltje is overigens niet voor de verkoop -gelukkig!- maar zal voor promotie doeleinden worden gebruikt. Mocht je nou denken: "dat is jammer" dan hebben we goed nieuws, de eigenaar nodigt iedereen die wil uit om het speeltje te proberen. Ehm… wij passen hiervoor. Kort verhaal lang.


Professionele joint-roller rolt een joint van $7000,-
Deze jongen heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt, en dat is in dit geval wel heel bijzonderder. Deze jongen maakt namelijk complete kunstwerken van wiet en vloeitjes, en deze zijn helemaal op te roken. Toen hij zijn creaties begon te delen op social media kreeg hij verzoeken van over de hele wereld om bijzondere joints te rollen. Ondertussen heeft hij van dit kunstje zijn baan kunnen maken. Voor een van zijn laatste klanten fabriceerde hij wel een héél bijzondere joint: een AK-47 die zo’n $7000,- waard is. Wow! Hij kan zelf ook nog altijd niet geloven dat dit echt zijn full-time baan is. Kort verhaal lang.

Bron

Reageer

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen