Redenen waarom Disney leuker is voor volwassenen

Vrije tijd door Mariëlle

Zowel de films als het park van Disney zijn eigenlijk veel leuker als je volgroeid bent tot volwassene. Oorspronkelijk zijn beiden natuurlijk gemaakt voor kinderen maar hé, werken kinderen niet vooral goed als dekmantel om je achter te verschuilen om ongegeneerd Disney-fan te zijn? O jawel!Je mag als volwassene in alle attracties. Nou ja, bijna alle, maar de attracties waar je als volwassene niet in mag, daar wíl je ook niet in.

Je ziet ook de sneaky boodschappen in de films.

Check al die lekkere mannen in het park. Ten eerste heb je daar als volwassen vrouw oog voor en ten tweede is het helemaal niet raar als je daar zichtbaar van aan het watertanden slaat.

Zodra je bijna in snikken uitbarst omdat mufasa dood gaat, kun je jezelf weer bij elkaar rapen met de gedachte 'het is niet echt'.Je snapt dat de Disney-figuren in het park ook gewoon maar mensen zijn. Je snapt dat Gaston niet écht een relatie wil met Belle en daarom prima date-materiaal is.

De grappen die in de films worden gemaakt snap je veel beter, je kunt veel harder lachen om de films.

Inmiddels heb je al een paar lesjes geschiedenis voor je kiezen gehad, waardoor je beter weet wat zich allemaal afspeelde in de tijd van de Disney-prinsessen.

Zodra je als volwassene Mini Mouse-oortjes om je hoofd klemt maak je ineens een fashion statement, ben je hip en heb je een eigen stijl. Daar is dan ineens niks kinderachtigs meer aan.

Jij betaalt, dus jij bepaalt. Of het nu is omdat je graag naar de bios wilt om de allernieuwste Disney-film te zien met drie bakken popcorn ter grootte van je hoofd of omdat je naar het pretpark wilt, jij bent degene die de knopen doorhakt en degene die jezelf altijd toestemming geeft voor deze activiteiten.

Eindelijk heb je de juiste lengte en cupmaat en zo om in die prinsessenjurken te passen.

Als je in het park bent en de vuurwerkshow is aan kun je het tenminste zien.

Bron, bron, bron, bron, bron