WTF journaal van 13 januari

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: kerk in de vorm van een schoen moet vrouwen aan trekken, dodelijke zwangere slang van plan om eieren te leggen onder een koelkast en een Britse tiener kan geen relatie krijgen door een tattoeage van Henry de stofzuiger bij zijn geslachtsdeel.

Blauwe glazen kerk in de vorm van een schoen speciaal voor vrouwen

In Taiwan is er twee maanden over gedaan om een wel hele interessante kerk te bouwen. De kerk is namelijk in de vorm van een blauwe muiltje (Assepoester!) gemaakt. De kerk is bedoeld voor mensen die de vrouwlijkheid en vrouwen aanbidden. HAHA, wij zijn nu al fan. Het muiltje gaat vol staan met stoelen voor stelletjes, koekjes en cake. Wij zijn heel benieuwd hoe goed de kerk bezocht gaat worden...

Dodelijke zwangere slang legt bijna haar eieren onder een koelkast in Australië

Je zal het maar hebben. Op een warme zomerdag kom je thuis en wil je iets lekker verkoelends uit de koelkast pakken. Dan zie je een paar schubben onder de koelkast en weet het meteen. Foute boel. Deze familie uit Australië had extra pech toen het bleek te gaan om een dodelijke slang die ook nog eens zwanger was (van bleek later 14) jongen. Extra gevaarlijk dus. Gelukkig is de slang professioneel weggehaald en kunnen de eigenaars van het huis weer rustig ademhalen.

Britse man kan niet regelen door vreselijk tattoo bij z'n geslachtsdeel en billen

Lewis Flint (21) uit Grimsby vond het vijf jaar geleden een geweldig idee om Henry de stofzuiger bij zijn geslachtsdeel te laten tatoeëren en het stopcontact op zijn kont. Maar als zestienjarig knulletje heb je natuurlijk geen flauw benul van de gevolgen. Hij vertelt dat een meisje die hij echt heel leuk vond hem had afgewezen zodra ze hem naakt zag. De man durft het niet te laten weghalen, omdat het toch wel gevoelige plekjes zijn... Wij hebben medelijden met hem.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron