Deze handige spullen maken jouw leven tien keer makkelijker

Wonen door Vrouwen redactie

Je leven kan altijd makkelijker worden gemaakt (luiheid!). Dus wat is er nou beter dan een notitieboekje dat magnetische bladzijdes heeft of een soort van ring die ervoor zorgt dat al je snoertjes bij elkaar blijven? Mensen zijn creatief en delen dit ook met de rest van de wereld. Deze spullen zijn bedacht speciaal voor jou en je luiheid. Top!

Dit notitieboekje kun je restylen zoals je zelf wilt. Alle pagina's zo ordenen als jij het voor je ziet.

Onze snoertjes zitten constant door de knoop als we aan het werk zijn of ze vallen op de grond. Deze uitvinding is super eenvoudig, maar wel heel bruikbaar en handig. Gewoon een ringetje die de kabeltjes bij elkaar houdt.

En wat vind je van deze? Bij de Vrouwen.nl redactie vallen muziekoortjes áltijd uit wanneer we aan het fietsen of sporten zijn. Je zou natuurlijk tape op je oren kunnen plakken, maar dat ziet er niet uit. Deze creatie helpt je probleem met dat ze telkens uitvallen. Oh, en ze zijn ook nog waterproof.

De ergenis wanneer al je apparaten ergens anders liggen is groot. Daarom is er nu een soort van docking station die al je favoriete gadgets bij elkaar houdt en tegelijk oplaadt.

Wij willen al deze tech gadgets!

Bron bron bron bron bron