Dingen die gebeuren als je beste vriendin gaat trouwen en jij nog steeds single bent

Vrije tijd door Nicole

Dat je je vriendin minder ziet omdat ze samenwoont, dat kan. Jij geniet lekker van je vrijgezellenbestaan. Feestje hier, drankje daar en lekker doen wat je zelf wil. Je hoeft lekker met niemand rekening te houden. Het leven is een groot feest. Maar zodra je hoort dat je vriendin gaat trouwen slaat de paniek toe. Wat nu?

Ik zal alleen sterven
Opeens bevliegt het je. Het idee dat je alleen zal sterven als een ouwe vrijster met 15 katten. Geen verlovingsring, huwelijksreisje of kinderen. Geen exotische reisjes tijdens jullie pensioen, maar alleen sterven in een bejaardenhuis.

Let’s get drunk
Om jouw ellendige gevoel aan de kant te zetten bel je al je single vriendinnen op en dwing je ze om mee te gaan stappen. Voor jouw droevig stemming is maar een medicijn: ALCOHOL.

Die ene scharrel is misschien toch wel leuk
Jouw keuze om single te blijven begint toch minder te worden. Je beseft dat je misschien niet zo kieskeurig moet zijn want het prins op het witte paard bestaat niet en al die smoking hot Instagram mannen zijn toch gephotoshopt.

Je denkt terug aan jouw jeugdfantasieën over trouwen
Als klein meisje droomde je al over die magische dag. Jij gehuld in een gigantische trouwjurk met een sluier van 5 meter en Mr. Right in een prachtig pak waar alle vrouwen het benauwd van krijgen.


Je hebt altijd je beste vriendin nog
Ook al heb jij die ene speciale man nog niet gevonden, je hebt altijd je beste vriendin nog. Ondanks dat ze is ingepikt door een man zijn er nog altijd momenten die jullie samen gaan doorbrengen. Helemaal alleen zal je niet zijn.

Maar er is een iets waar je altijd op terug kan vallen. Iets wat je nooit in de steek zal laten en wat in overvloed aanwezig zal zijn op de dag van de bruiloft en dat is natuurlijk: ETEN.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron