WTF Journaal van dinsdag 13 oktober

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Onze WTF-momenten van vandaag veroorzaakt door een stelletje met “autopech”, een medewerker die voor haar baas moest reageren op de sexy berichtjes van diens vriend en een paddenstoel waarvan je spontaan een orgasme krijgt.

Tussen Papendrecht en Dordrecht stond vanmorgen een auto met pech langs de weg. Agenten die langsreden dachten te zien dat de airbag uit was geklapt, reden om een kijkje te gaan nemen. Vervolgens bleek dat in de auto met pech een stelletje op en in elkaar zat en ze het gewoon erg gezellig hadden. De politie grapt dat de twee inzittenden het aanduwen of aanslingeren van de anwb misschien verkeerd hadden begrepen. Na de berging van de wagen hebben de agenten hun weg vervolgd.

Ken je de film ‘The Devil Wears Prada’ nog? Nu hebben een aantal former fashion assistants anoniem hun verhaal gedaan over hoe onredelijk het er werkelijk aan toe gaat in de modewereld. En dat is nóg erger dan in de film! Assistentes laten weten dat ze vaak niet kunnen eten omdat ze daar geen tijd voor hebben, dat bazen dreigen met ontslag als ze ‘die ene jurk’ niet kunnen krijgen. Maar wat echt alles slaat: één van hen zegt dat ze ook de seksberichtjes van de vriend van haar baas moest beantwoorden. Sexting voor de baas dus. WTF.

Ooit van de Phallus Indusiatus gehoord? Deze paddenstoel bezorgt vrouwen spontaan een orgasme. Gewoon door eraan te ruiken! Zes van de zestien vrouwen die vrijwillig aan de paddenstoel roken, ervaarden een orgasme. De andere vrouwen kwamen niet tot een hoogtepunt, maar ervaarden wel lichamelijke effecten zoals een verhoogde hartslag. Voor mannen is er geen effect. Wetenschappers denken dat de hormoonachtige elementen in de sporen van de paddenstoel lijk op de neurotransmitters die tijdens de seks in het vrouwelijke brein vrijkomen. Voor een paddenstoelenorgasme zul je wel naar Hawaii moeten afreizen want deze phallus groeit alleen daar!

Bron, bron, bron, bron