6 stappen om de Drie Dwaze Dagen door te komen

Mode & trends door Vrouwen redactie

Yes! De Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf komen er weer aan! Dit jaar kan je op woensdag 21 oktober tot en met vrijdag 23 oktober helemaal losgaan op de beste aanbiedingen. Het is al de 32ste keer dat de Drie Dwaze Dagen georganiseerd worden, en… ook de laatste! De Bijenkorf vindt dat het ‘stunten met prijzen’ niet langer past bij hun luxueuze uitstraling. De afschaffing van de Drie Dwaze Dagen is daarmee onderdeel van de ‘premium experience strategy’ van het bedrijf. Die strategie heeft het doel om te voorzien in een behoefte aan meer merken en “service en winkelbeleving van internationale allure”.

Dit is dus de laatste kans om tijdens één (of twee of drie) van de dagen de shopgekte in te duiken en die mooie merkspullen voor aantrekkelijke prijzen te scoren! Vrouwen.nl helpt je graag bij de voorbereiding voor de perfecte shopping spree. Zie hier ons plan van aanpak, getiteld: ‘Doelgericht de Drie Dwaze Dagen doorkomen zonder dood te gaan’

Stap 1: Ga naar de website van de Bijenkorf en bekijk de boekjes alvast. Deze is waarschijnlijk ook al op je deurmat gevallen, maar je kan maar beter goed geïnformeerd zijn. Als je iets ziet wat je wil hebben kan je daarvan direct een foto doorsturen naar je vriendinnen zodat iedereen ervan op de hoogte is dat jij dit specifieke item ‘geclaimd’ hebt en dat je vriendinnen je niet hoeven na te apen.

Stap 2: Nu je alle aanbiedingen hebt gezien en op iedere dag wel iets leuks hebt gespot, bedenk je op welke dag je eigenlijk kunt gaan. Zoals je wellicht opgemerkt hebt vallen de Drie Dwaze Dagen doordeweeks. Moet je werken? Het is totaal oké om voor deze laatste kans een dag (of drie) vrij te vragen. Al vermoeden wij dat er opvallend veel ziekmeldingen zullen zijn die week… Het is ook een optie om je moeder/tante/werkloze vriendin op pad te sturen met specifieke opdrachten.

Stap 3: De dag is daar! Met het boekje van de juiste dag (!) in je tas ga jij van huis, op naar de Bijenkorf. Bereid je onderweg mentaal voor op een gekkenhuis: vrouwen met hebberige blikken die je gewoon aan de kant duwen met grote tassen in een omgeving met veel knallend geel. Mogelijk krijg je hoofdpijn.

Stap 4: Eenmaal gearriveerd moet je je vooral net zo gedragen als iedereen: ga regelrecht op het doel af dat jij omcirkeld hebt in je boekje. Hadden we dat niet gezegd? Als je het boekje binnenkrijgt omcirkel je alles wat je online al had uitgezocht en ‘gereserveerd’. Dit is handig want als je iets niet kunt vinden kan je zo gemakkelijk duidelijk maken aan het gestreste winkelpersoneel welk item je zoekt. Rennen, duwen, graaien, het mag allemaal tijden de Drie Dwaze Dagen.

Stap 5: Je felbegeerde items gevonden? Ga nogmaals de hele winkel door en laat je verleiden door alle andere aanbiedingen. Het is oké om jezelf te overtuigen dat je die trui ook echt niet kan laten liggen voor die prijs.

Stap 6: Verlaat de Bijenkorf met een gele tas (waaraan heel Nederland kan zien dat jij een van die aanbiedingsgekkies bent), een aanzienlijk lichtere portemonnee maar een voldaan gevoel en bedenk: je portemonnee is dan misschien leeg, maar zonder de aanbiedingen had je inmiddels rood gestaan. Je hebt dus in feite hartstikke goed bespaard! Geef jezelf een schouderklopje of mental high five. Good job!


Bron, bron