De 5 populairste seksstandjes

Vrije tijd door Renée

Altijd al willen weten wat de populairste seksstandjes zijn zonder dat je het aan een ander hoeft te vragen? Vrouwen.nl serveert het je nu. Want wat zijn de populairste standjes en wat zegt het eigenlijk over jou en je relatie? Misschien wel dat je niet avontuurlijk bent, maar wel houdt van intimiteit. Of juist dat je een echte sekspoes bent. Lees snel verder!


1. Missionaris. Het is niet heel avontuurlijk, maar wel vertrouwd. Hoewel niet niet avontuurlijk is, is het wel heel intiem.
2. Doggy style. Dit standje haalt het dier in de man naar boven waardoor hij zich zo de koning van de jungle voelt. Maar heel intiem is het niet.


3. Cowgirl. De vrouw bovenop betekent dat je zelfvertrouwen hebt. Enne, je komt er nog lekker door klaar ook.
4. Reverse cowgirl. De reverse cowgirl haalt het avontuurlijke in je naar boven. Je zit bovenop én je draait je rug ook nog eens naar hem toe. Zelfvertrouwen en controle staan zeker in jouw woordenboekje.
5. Spooning. Lepeltje-lepeltje seksen staat voor passie en iemand graag plezieren. Tegelijkertijd is het een lui standje voor als je moe bent of net wakker bent geworden.

Bron,
Beeld: Thinkstock