Man wil op trouwdag scheiden nadat hij zijn vrouw voor het eerst ziet

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Zelfs wanneer je denkt dat de reden om te scheiden niet gekker kan, komt er weer een nieuw verhaal de hoek om zetten. Een paar maanden geleden scheidde er ook al een stel op hun trouwdag. Een paar weken geleden besloot een man uit Saudi-Arabië al om van zijn vrouw te scheiden omdat ze niet reageerde op zijn bericht op What’s app. Deze week duikt er weer een verhaal op van een man die op eerste avond van zijn huwelijk al besluit dat hij wilt scheiden. De reden daarvoor is nog vreemder dan je zou denken.

Lees hieronder verder -->

Wat het begin van een leven samen zou moeten zijn, eindigde in een avond vol tranen. Een man uit Saudi-Arabië kwam terug op zijn beslissing om te willen trouwen toen hij zijn bruid zag op zijn eigen trouwfeest. De twee kwamen samen voor een gearrangeerd huwelijk, en hadden elkaar nog nooit ontmoet. Toen de fotograaf een foto van het pasgetrouwde koppel wilde maken tilde de bruid haar sluier op. Wat haar man toen deed had niemand kunnen verwachten: hij wilde meteen weer van haar scheiden.

Verschrikt riep hij uit: "Jij bent niet de vrouw met wie ik wil trouwen. Je bent niet zoals ik je voorgesteld had. Sorry, maar ik wil van je scheiden." Het viel natuurlijk te verwachten dat de bruid op dat moment in huilen uitbarstte, en dat iedereen op het feest zich ermee ging bemoeien. Dat mocht niet baten, de man hield voet bij stuk. Dat de man zijn nieuwe (ex-)vrouw behandelt als een product die hij zomaar weer terugbrengt naar de winkel is al bizar genoeg, maar dat hij nog nooit zelfs maar een foto van zijn nieuwe bruid had gezien is natuurlijk ook een beetje vreemd. De volgende keer toch maar eerst op koffiebezoek, voordat hij met iemand gaat trouwen?

Bron, bron afbeelding: iStock