Inspirerende vrouw: Sella Molenaar

Mode & trends door Mariëlle

De 24-jarige Sella Molenaar is illustratrice en staat bekend om haar karakteristieke manier van schetsen. Ze schetst voor grote modeketens, voor verschillende events en voor verschillende magazines. Zo heeft ze ooit een full body schets getekend van Vrouwen.nl's Mariëlle waarbij ze opvallende kenmerken van haar houding tekende, waardoor Mariëlle door haar omgeving meteen herkend werd. Ze zet iemands innerlijk op papier en vertaalt dat naar het uiterlijk.

Sella ziet talent als iets dat je onderscheidt van anderen. Zij onderscheidt zich duidelijk met haar schetsen, waarvoor ze haar inspiratie vindt in de kleinste dingen. Zo bestaat haar favoriete schets ook maar uit een paar lijnen die samen een enorme kracht uitstralen, juist omdat het zo simpel is. Soms vindt ze haar inspiratie zelfs in een dampende nachtclub waar ze direct haar inspiratie uit door het papier van lijnen te voorzien. Maar het belangrijkste van alles vindt ze toch dat je jezelf moet kunnen zijn.

Een inspiratiebron voor veel vrouwen. Dat is wat ze is. Iemand om tegenop te kijken en een voorbeeld aan te nemen. Ze jaagt haar dromen na en zet daarvoor alles aan de kant. Schetsen is haar werk en haar passie, wanneer en waar ze ook is maakt haar niks uit. Als zij zin heeft om te schetsen dan doet ze dat. Daarom is ze ook uitverkoren tot ST.Talent, waarvoor iedere maand een andere inspirerende vrouw wordt uitverkozen door fashion merk SuperTrash. Uiteraard trapte SuperTrash oprichter Olcay Gulsen zelf af als ST.Talent van de maand januari.