Waar ging ruzie Solange en Jay-Z over? Beyoncé family geeft officiële verklaring

Celebs door Vrouwen redactie

Vorige week wisten we amper wie Solange was, maar sinds deze week weet iedereen dat ze het zusje van Beyoncé is en dat ze blitse karate moves in huis heeft. De beruchte liftvideo waarin ze haar schoonbroer Jay-Z aanviel is inmiddels bijna 10 miljoen keer bekeken. Wat de reden van de hun ruzie was? De familie komt nu met een officiële verklaring.

Een beknopte vertaling: “Naar aanleiding van het filmmateriaal van de beveiligingscamera in de lift is er veel speculatie geweest over het ongelukkige incident. Het belangrijkste is dat we er met de familie uit zijn gekomen. Jay en Solange nemen allebei de verantwoordelijkheid voor wat er is gebeurd, en erkennen wat hun rol was. Ze hebben elkaar hun excuses aangeboden en we gaan nu verder als één familie.”

Kortom, we weten eigenlijk nog steeds niets. Wel werd nog apart benadrukt dat Solange ten tijde van haar aanval niet gedrogeerd of dronken was. De laatste zin van de statement: “We laten dit achter ons en hopen dat iedereen dat ook doet.” Hmm, dat is waarschijnlijk ijdele hoop...

Foto's via Instagram