De allerslechtste films ooit

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Je hebt A-films, B-films en dan heb je van die films die onder de categorie Z-films vallen. Deze films zijn zo verschrikkelijk slecht dat ze er gewoon hilarisch van worden. Dit soort films zijn perfect voor een sleepover met vriendinnen of voor jezelf als je even in een dipje zit. Want dingen (vriendjes, scripties, bazen, buurvrouwen) kunnen dan wel slecht zijn, maar ze kunnen nooit zo slecht zijn als deze films.

Teeth
Een christelijk meisje komt er achter dat ze over een speciale ‘gave’ beschikt. Ze heeft namelijk een hele rij tanden in haar vagina zitten. Tanden!? Ja tanden. En deze tanden gebruikt ze vooral om het mannelijk geslacht een stukje kleiner te maken. Van begin tot het einde een film waarbij je constant een ‘WTF’ gevoel krijgt.


Sharknado
De titel beloofd natuurlijk al niet zo veel goeds. Deze film gaat letterlijk over tornado’s… met haaien er in. Want tornado’s en haaien gaan blijkbaar geweldig samen. De haaienstorm raast over Amerika heen maar gelukkig is er een groep ‘normale Amerikanen’ (een paar bimbo’s en ‘echte’ mannen’) die de strijd aan gaan met dit ‘natuurgeweld’. Denk aan scenes waarin haaien uit de lucht vallen en mensen vermorzelen, dramatische huilbuien en ‘heldhaftige daden’. Vooral de special effects in deze film zijn om te huilen (van het lachen). Soms zou je gewoon zweren dat je de touwtjes nog aan de nephaai ziet zitten.


Return of The Killer Shrews
Dit is een in 2013 uitgekomen vervolg op The Killer Shrews, een science fiction film uit 1959. Het eerste deel was al zeker geen aanrader, maar op een of andere manier dachten ze dat het een goed idee was om een tweede deel te maken. En we moeten toegeven dat het best een prestatie is om de film nóg een stapje verder gaat dan het eerste deel. Let vooral even op de special effects. De ‘dodelijke spitsmuizen’ zweven namelijk boven de grond en de bloedeffecten doen denken aan het spuitbusje van tekenprogramma Paint. Oei!