Wonderkinderen die voor hun 12e al bizar succesvol zijn

Kinderen door Vrouwen redactie

Toen wij nog rondkropen waren onze ouders al trots op een paar brabbels die een beetje op ‘papa’ of ‘mama’ leken. Deze wonderkinderen hebben echter helemaal geen tijd voor dit soort tijdverspilling, ze zijn hun leeftijdsgenootjes al jaren voor. Deze kinderen zijn vaak een fractie van de leeftijd van de professionals in hun vakgebied, maar zijn minstens zo goed! We weten nog niet of we het heel indrukwekkend vinden of gewoon erg creepy.

Aelita Andre
Toen dit meisje 22 maanden oud was verkocht ze haar eerste schilderij… Voor vierentwintigduizend dollar!


Akrit Jaswal
Deze jongen uit India voerde op 7-jarige leeftijd zijn eerste succesvolle operatie uit, hij had toen nog geen medische ervaring. Hij is nu de jongste universiteitsstudent van India.


Jet Li
Toen deze jongen 12 was kon hij al makkelijk een volwassene omverwerpen. Hij won op die leeftijd ook verschillende professionele wushu (een vechtsport) wedstrijden. Inmiddels hij een bekende vechtkunstenaar.


H.P. Lovecraft
Dit wonderkind begon met het lezen van gedichten toen hij slechts twee jaar oud was. Toen hij vijf was schreef hij zijn eigen lange gedichten.


Afra Karim
Op negen jarige leeftijd was dit meisje al een programmeur bij Microsoft. Bill Gates was zelfs zo onder de indruk van het meisje, dat hij haar persoonlijk uitnodigde op het hoofdkantoor van Microsoft.


Bron,bron,bron,bron,bron,bron