Win: Bubbelen bij première film Best Night Ever

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Een filmpremière is altijd leuk, zeker als je een heerlijke comedy gaat kijken waarbij alles uit de hand loopt tijdens een bachelorette party. Dat gebeurt zeker in de film Best Night Ever - waarover later meer. Want eerst gaan we vertellen waarom de première van deze film op 6 maart nog veel leuker is dan andere filmpremières. Je bekijkt de Best Night Ever tijdens de première namelijk vanuit een bubbelbad. Je zit gezellig met z’n zessen in een softub bubbelbad, terwijl je geniet van de film. Briljant toch?

Het wordt nog leuker: jij kunt 3x2 kaarten winnen voor deze premiere! Op 6 maart zal er een heuse Vrouwen.nl softub staan, waarin de drie winnaressen (ieder met één vriend of vriendin) lekker kunnen bubbelen. Wil jij winnen? Scroll dan naar beneden voor de voorwaarden!

In Best Night Ever gaan aanstaande bruid Claire, haar zus Leslie, feestbeest Zoë en de onberekenbare Janet vertrekken naar Las Vegas voor het feest der feesten: het vrijgezellenfeest. Als Claire ontdekt dat haar aanstaande man wilde plannen heeft voor zijn feest, gaat het viertal voor de overtreffende trap. Hun feest loopt gigantisch uit de hand; ze worden uit een stripclub getrapt, overvallen, en in elkaar geslagen door de gelatineworstelkampioen van Las Vegas.

Ondanks de tegenslagen houden ze de sfeer van het vrijgezellenfeest in stand en zetten ze alles op alles om de wildste nacht in de geschiedenis van vrijgezellenfeesten mee te maken. Gevoed door seks en drank wordt deze sexy, hilarische en totaal over-de-top avond opgenomen op camera en staat het feest van Claire en haar vriendinnen bekend als ‘Best Night Ever’!

Win: 3x2 kaarten voor de première van Best Night Ever!

Samen met een vriend(in) krijg je een plekje in de speciale Vrouwen.nl softub, waarin je lekker dobberend naar de film kijkt. Daarna verhuis je richting de dansvloer, om los te gaan op de beats van de DJ. De première is op 6 maart vanaf 19.30 op het Westergasterrein in Amsterdam. Het gaat er bij deze actie om dat je social media inzet. Om te winnen post je een gekke foto van jezelf met je beste vriend(in), inclusief de hastags #ikwilsoftub en #bestnightever. Dit mag op Instagram, Facebook of Twitter. De drie leukste foto’s winnen!

Dus:
- Maak een gekke foto van jezelf en je beste vriend(in)
- Post de foto op Instagram, Facebook of Twitter onder vermelding van #ikwilsoftub #bestnightever
- LET OP: Stuur ook een mailtje met jouw foto erin naar info@vrouwen.nl, zodat we je emailadres hebben.

De drie leukste foto’s winnen elk 2 kaarten en krijgen daarover op 4 maart bericht per mail. Succes!