Redactiedagboek januari

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Het leven van een redacteur gaat niet over rozen. Perspresentaties, goodies, cupcakes, evenementen... *zucht*. De redacteuren van Vrouwen.nl geven je graag een kijkje in hun (werkende) leven. Bekijk wat er achter de schermen gebeurt!

Pauline ging samen met Danique van Girlscene en Fleur van Ze.nl de nieuwe sportcollectie van H&M bekijken. Van yoga outfits tot hardloopkleding, er was veel te zien. Het leuke van deze kleding is dat je sporten altijd in stijl doet! Binnenkort lees je meer op Vrouwen.nl over deze nieuwe collectie...



Een keer maand komt de GirlsLove2Run crew bij elkaar, waar Vrouwen.nl’s Claartje ook deel van uitmaakt. De crew is opgericht door de meiden van de blog GirlsLove2Run en bestaat uit bloggers, hardloopfanaten en enthousiaste sporters. Deze maand waren Annemerel en Jenny aan de beurt om de run te organiseren, en verzamelden de ladies bij de Run2Day vestiging aan de Overtoom voor een workout in het Vondelpark onder leiding van trainer Jordy. Claartje waggelde letterlijk een week rond als een kip door de spierpijn in haar billen, dus het was in alle opzichten geslaagd!



Met het gure weer van de afgelopen week krijgt onze huid natuurlijk een hoop te verduren. De presentatie van de nieuwe productenlijn van Ahava kwam dan ook als geroepen. Het belangrijkste bestanddeel van deze lijn bestaat uit mineralen van de dode zee, die erg goed zijn voor de huid. Bovendien zijn alle producten 100% natuurlijk en zitten er geen rare conserveringsmiddelen of parfums in.


Omdat Pauline's laatste weekje bij Vrouwen.nl alweer aangebroken is ging ze samen met andere stagiaires naar een afsluitend etentje. Met als dessert cheesecake natuurlijk.


Het mediabedrijf waar Vrouwen.nl onder valt heet EEN Media, en we luidden het nieuwe jaar ietwat verlaat in met een borrel bij Little Buddha in Amsterdam. Het werd een avond die eindigde in de meest beruchte shotjesbar van Amsterdam, dus het was zeker geslaagd te noemen.


Een sneak peek van de fotoshoot die we met de redactie hielden voor Goosecraft... Hier zie je Mariëlle met haar favoriete jasje. Brrr, wat was het koud! Morgen verschijnt het artikel op de website.


Tot volgende maand!