Redactiedagboek december

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Het leven van een redacteur gaat niet over rozen. Perspresentaties, goodies, cupcakes, evenementen... *zucht*. De redacteuren van Vrouwen.nl geven je graag een kijkje in hun (werkende) leven. Bekijk wat er achter de schermen gebeurt!

C&A shopping
Voor €50 euro mocht Mariëlle helemaal losgaan in één van de C&A winkels in Nederland. Bij de C&A kun je hier makkelijk een hele outfit van scoren en zo geschiedde. Mariëlle scoorde een biker broek, een heerlijke zachte, warme trui voor tijdens de sneeuw die maar niet komt en een beanie.


Challenge
Iedere twee weken waagt de redactie van Vrouwen.nl zichzelf en elkaar aan een challenge. Wat die challenge inhoudt horen we vaak pas op de dag zelf. Geestelijke voorbereiding zit er dus niet in. Gewoon gaan met die banaan! Gaan met de babyvoeding in dit geval. Claartje voerde babyvoeding aan een geblinddoekte Mariëlle en die moest raden wat er op de lepel zat. Omdat we zo dol zijn op babyvoeding. Morgen kun je de video op Vrouwen.nl bekijken!

Martini prosecco
Iets te vieren de komende weken? Tja, wie niet! December is bij uitstek de maand voor lekkere drankjes, liefst met bubbels. Daarom waren wij erg blij met het pakketje van Martini met hun frisse prosecco. Wie niet van champagne houdt kan dus ook met de sexy Martini prosecco proosten op het nieuwe jaar, of op het feit dat je de kerstdagen hebt doorstaan, of op je goudvis die een achterwaartse salto kan maken. Proost!

Starbucks proeverij
Koffieliefhebbers Pauline en Mariëlle bezochten samen de nieuwe Starbucks vestiging vlakbij de Dam in Amsterdam. Het nieuwe filiaal is erg gezellig, vooral deze maand: de Starbucks is rood gekleurd is en de kerstmarkt staat voor de deur. Na een korte rondleiding en een koffie tasting (waar je hier meer over leest) keerden ze terug richting kantoor.


Pauline kreeg bij Yves Rocher de nieuwe productenlijn te zien die vanaf februari in de winkels ligt. Na een korte presentatie moesten de crèmepjes natuurlijk ook even getest worden. Vervolgens werd ze ook nog prachtig opgemaakt. Geslaagde middag dus!

Tot volgende maand!