Zomeroutfits die ook in herfst kunnen

Mode & trends door Vrouwen redactie

Eigenlijk willen we in een donker hoekje gaan zitten en het nog heel lang blijven ontkennen, maar het is wat het is: de herfst komt er weer aan. De blaadjes vallen van de bomen, het wordt kouder en de tan die je zo geweldig had opgebouwd verdwijnt. Nog het meest verschrikkelijk is dat al die leuke zomeroutfits nu weer achter in de kast opgeborgen moeten worden. Of toch niet? Het kan haast niet anders of een van deze vier ideeën om je zomeroutfit herfst-proof te maken spreekt je aan!

1. Shorts met panty
Waar je shorts over het algemeen toch wel enigszins frisjes zijn tijdens de herfst, verandert dat helemaal wanneer je ze combineert met een goeie legging! Zorg er wel voor dat je voor de wat donkere shorts gaat, zodat het er niet al te zomers uitziet.


2. Zomerjurkje met panty en vestje
Een van de belangrijkste redenen waarom wij het liefst willen dat het nú weer zomer wordt? Onze verzameling zomerjurkjes! Wij bergen ze dan ook altijd met tranen in onze ogen weer op als de zomerzon langzaam verdwijnt. Vanaf nu stellen we dat gevoel gewoon even uit, want in combinatie met een panty en een mooi vestje kan je favo zomerjurkje prima nog een paar weken langer mee.


3. Felle kleuren gemixt met donkere kleuren
Waarom zou je alleen maar zwart dragen tijdens de minder zomerse maanden in het jaar? Gemixt met een leuk felgekleurd zomers topje is jouw outfit nog fashionable genoeg in de herfst!


4. Witte broek met donkere tinten
Een witte broek dragen na de zomer is natuurlijk een beetje gevaarlijk, maar gemixt met wat donkere tinten kan het je een geweldige outfit opleveren. Gewoon doen dus. Alleen kun je er misschien beter warme, dichte enkellaarsjes bij aantrekken in plaats van sandaaltjes.


Bron