Steun Goed Doel: Piemelhoedjes

Kinderen door Vrouwen redactie

Mama’s, papa’s, oma’s, opa’s en andere verzorgers van baby’s zullen dit ongetwijfeld herkennen. Je bent een klein mannetje aan het verschonen en zodra de luier uit is, komt er een flinke straal achteraan. Die gaat natuurlijk alle kanten op en jij krijgt de helft over je heen. Bah!

Niet getreurd, daar is nu een geniale oplossing voor: een piemelhoedje. Dit zijn hoedjes, van zachte stoffen die je over het piemeltje van jouw kleine mannetje kunt zetten tijdens het verschonen. Handig toch?

Een leuke bijkomstigheid is dat ze verkocht worden voor het goede doel. Studenten en docenten van de Verloskundige Academie Groningen verkopen de piemelhoedjes voor Serious Request 2012. Het is geen toeval dat Serious Request zich dit jaar inzet voor baby’s die door gebrek aan medische zorg, voorlichting en begeleiding sterven. Dat mag niet langer doorgaan! Dus help deze babysterfte tegen te gaan door bijvoorbeeld het piemelhoedje te kopen. Dat kun je doen door een mail te sturen naar piemelhoedjes@gmail.com of kijk hier voor extra informatie.