Expeditie Robinson fans opgelet: vanaf volgend seizoen kun je zelf meedoen

Media door Sabine

Baal jij nog altijd als een stekker dat Expeditie Robinson deelnemers altijd maar BN’ers moeten zijn? Dan hebben we goed nieuws voor je. De show laat vanaf volgend seizoen óók mensen toe die geen celebritystatus hebben. 



Gisteravond maakte Expeditie Robinson presentasor Dennis Weening bekend dat ook jij je nu kunt opgeven voor de fascinerende tv-show. De presentator, die tevens ook een ex-deelnemer is, onthulde dat ze een nieuwe draai aan het programma gaan geven. Ook gewone Nederlanders kunnen zich nu ook opgeven als kandidaat voor de expeditie van 2017.
 

 

Om kans te maken op een deelnameplek zal je alleen meer moeten doen dan een briefje sturen. Kandidaten in spé moeten een video opsturen waarin te zien is dat ze balanceren op een paal. Uit alle inzendingen zullen de honderd meest spraakmakende videomakers worden uitgenodigd voor een auditieweekend. Hier moeten ze bewijzen dat ze echte survivors zijn en worden ze onder andere getest op sociale skills, teambuilding en uithoudingsvermogen. Vier van hen worden uiteindelijk uitgekozen en mogen het in het volgende seizoen gaan opnemen tegen BN’ers. Aanmelden kan via de website van Expeditie Robinson.

Lees ook: 5 x Dit weten we na Boer Zoekt Vrouw aflevering 3