Liefde / Single & daten
Single & daten

Waarom je een meisje uit het zuiden moet daten  

Dames uit het zuiden worden weleens geplaagd met hun accent, maar laat dat nu JUIST in hun voordeel liggen. Die zachte g is niet alleen schattigggggg, maar ook nog eens waanzinnig sexy. En dat is nog maar het begin. Waarom een man een vrouw uit het zuiden moet daten? Genoeg redenen, lees maar. 
 
Altijd wat lekkers op tafel
Ze is bourgondisch en dat betekent dat er gewoon lekker gekookt gaat worden. Weg met je chiazaadlozing, je krijgt gewoon overheerlijke Bossche Bollen! Wil je daar misschien ook nog een stuk zelfgeschoten everzwijn bij? De liefde van de man gaat door de maag en niemand kan die zo goed vullen als een zuiderling!


 
Ze is vriendelijk, gastvrij en gezellig
Is het nu dat accent of zijn Brabanders en Limburgers gewoon altijd zo lief? Je bent iedere keer weer welkom bij dit meisje en het is reuzegezellig. Met open armen staat ze je al op te wachten. Fijn, toch?!
 
Ze drinkt bier
Niet zeiken; bier drinken! Bier is gezellig, bier is leuk, bier is… Nouja, gewoon bier. En vrouwen die bier drinken zijn de allerbeste dames die je kunt krijgen. Brabanders en Limburgers, dus. That’s all we know.Ze weet hoe je een feestje bouwt 
Zelfs met slechte muziek. Toegegeven: carnavalsmuziek is niet supermooi. Maar hé, elke zuiderse meid is op een feestje voorbereid, ook met hoemplalamuziek. En reken maar dat ze weet hoe ze feest moet vieren. Het gerucht gaat dat het verhaal van The Hangover gebaseerd is op een Limburgse dame…
 
Ze is nuchter en eerlijk
Best wel handig, een vrouw die gewoon zegt waar het op staat en niet als een dramaqueen zeurt dat haar tram vijf minuten te laat was.

Ze is mooi 
Een echte puur-natuur-beauty zonder boobjobs en andere stadse fratsen, dat is een dame uit het zuiden. Need I say more? 


Ze weet van aanpakken
Dames uit het zuiden, die weten wel hoe ze dat varkentje gaan wassen. Of dat nu een was draaien is, een opdracht binnenhalen of bedperikelen oplossen. Alles wat ze doet, doet ze goed.
 
Ze kan tractor en crossmotor rijden
Brabanders en Limburgers zijn vaak opgegroeid op het platteland en daarom zijn ze badass. Deze katjes hoef je niet zonder handschoenen aan te pakken. Ze is heerlijk pittig en stapt zo op die crossmotor om samen met jou over de weilanden te scheuren.

Ze is best een beetje gek
Eindhoven de gekste, jeeeeeeuuuuh!!! Het is nooit saai met een meisje uit het Zuiden aan je zijde. Ze is snel tevreden
Voor deze dame hoef je geen Ferarri te rijden en haar continu cadeaus te geven. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Het enige wat ze wil, is genieten van jou en het zuiden.