Seks & relaties / Single & daten
Single & daten

De gênantste datemomenten van onze lezeressen

Daten kan het begin zijn van iets heel moois, maar oh oh oh - wat kán het toch ongemakkelijk zijn. En daar kunnen onze lezeressen maar al te goed over meepraten. Lees hun meest bizarre, ongemakkelijke, gênante, en ronduit grappigste datemomenten.

Je hebt vermakelijke en gezellige humor, en botte en ongenuanceerde humor. Emma (28) trof helaas een man met de laatste soort humor. De hele avond gooide hij er grappen uit over haar naar riool stinkende adem en het enige recht van een vrouw, namelijk het aanrecht. Nou, daar was Emma gauw klaar mee.


Na een niet zo gezellig avondje uit eten met haar date, stuurde Luna (26) hem een berichtje dat ze hem wilde bedanken voor het etentje maar er verder niet zoveel in zag. Hij kon dit allemaal iets minder waarderen en stuurde zijn rekeningnummer: “Hierbij mijn rekeningnummer, de helft van het etentje graag”.

Na een gezellige nacht, werd Elin (30) wakker naast haar scharrel. Toen hij onder de douche sprong en zij haar panty al praktisch aanhad, kwam ze erachter dat dit niet haar eigen panty was. Ze keek om zich heen en zag naast haar eigen panty nog drie andere panty’s liggen. Nog voor hij de douche uitkwam, vertrok Elin snel naar haar eigen huis. Er waren haar duidelijk nog velen voor…

Soms wil het weleens gebeuren dat je na de eerste date al meteen met elkaar het bed in belandt. Zo ook bij Sophie (24). Samen lagen ze intiem in bed toen de deur opeens openzwaaide en zijn moeder met taart in de deuropening stond. Oef, de beste man woonde nog bij zijn ouders, en Sophie had zijn moeder nog niet eens de hand geschud…

Om nog even in de sferen te blijven van moeders en openslaande deuren: toen Hannah (31) in haar jongere jaren voor de eerste keer bij haar vriendje ging slapen en ze nét onder de dekens waren gekropen, zwaaide zijn moeder de deur open en stond ze klaar met champagne en condooms. Ai…

Lara (32) dacht even gezellig uit eten te gaan met haar date, maar toen hij naar de wc ging sneakte iemand van de bediening naar haar toe om haar te vertellen dat ze al de vierde was deze week. Nou, dat dinertje was snel afgelopen.

Fien (23) had zin in een gezellige datenight, het verliep alleen iets anders dan verwacht. Samen liepen ze, zo snel als het kan gaan, meteen al hand in hand door de stad toen hij opeens zijn hand losrukte. Een groep vrienden van hem liep langs en even bleven ze kletsen. Toen hij vertelde wie ze was, stelde hij haar voor als zijn studiegenootje. Wat bleek? Meneer had nog een relatie!

Samen met potentieel relatiemateriaal Roel ging Sterre (28) naar een concert. De wijn en bier vloeide rijkelijk. Halverwege het concert kon Roel inmiddels niet meer op zijn eigen benen staan en moest Sterre haar vader opbellen of hij hen op kon halen en hem maar meteen thuis af kon zetten…

Snipverkouden wilde Kiki (22) haar date toch een kus geven voordat ze wegging. Dat had ze beter niet kunnen doen… Ze nieste vol in zijn gezicht. Oeps!