HoofdredactriZe Vera neemt afscheid 

Werk & studie door Vera

Het is een tijd van komen en het is een tijd van gaan. En dat laatste is voor mij nu aangebroken. Ik ga Ze.nl verlaten! Maaaar… Voordat ik écht ga hebben we natuurlijk een terugblik en ga ik je vertellen wat ik nu ga doen. 

Ik heb een superleuke tijd gehad bij Ze.nl, maar ik wil me graag blijven uitdagen en ontwikkelen. Toen ik een baan aangeboden kreeg als de nieuwe hoofdredacteur van Fashionlab hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Dit is m’n nieuwe droomjob, dit ga ik doen!

Alweer vijf jaar geleden begon ik als stagiaire bij Ze.nl. Ik kwam de redactie aan de (toen nog) Keizersgracht binnenlopen en had een leuk gesprek met ex-hoofdredactriZe Jet. Ik werd aangenomen! Toen volgde er een halfjaar stage vol leuke momenten. Na m’n stage ben ik trouw blijven freelancen en deed daarnaast nog ander journalistiek werk.

Ik had altijd fijne momenten bij Ze.nl gehad en toen ik hoorde dat Karin en Fleur de site gingen verlaten twijfelde ik dan ook geen moment: ik ging solliciteren en ik werd de nieuwe hoofdredacteur! Ik heb ruim 1,5 jaar aan het roer van Ze.nl gestaan en heb de site samen met mijn fantastische team enorm zien groeien. En niet te vergeten: we gingen van het oude naar het nieuwe design!

Bedankt allemaal!

Ze: ik ga je missen! Alle hilarische artikelen, de leuke reacties op de artikelen en natuurlijk mijn superteam! Lieve lezeressen, bedankt voor de geweldige tijd. Zonder jullie is er geen Ze! Wil je mij blijven volgen? Dat kan natuurlijk op Fashionlab of op Instagram.

Veel liefs,

(ex-)HoofdredactiZe Vera

P.s. Mijn opvolgster gaat 1 december bij Ze beginnen. Benieuwd wie het is? Hou hiervoor de site in de gaten!