Maffe marathon bij de Bijenkorf

Mode & trends door Redactie Ze.nl

De Maffe Marathon start pas op 30 maart, maar je kan nu alvast een online verlanglijstje samenstellen met je favoriete producten. Deze artikelen, van vele grote en verschillende merken, kan je tijdens de marathon dan met één druk op de knop bestellen. De Maffe Marathon begint op 30 maart met veel aanbiedingen. Vanaf 4 tot 8 april zijn er iedere dag spectaculaire dagaanbiedingen en na 9 april zijn de meest maffe aanbiedingen te bestellen. Welke dat zijn, blijft nog geheim...

Op de site van De Bijenkorf is een folder te zien waarin nu al alle producten staan, die tijdens de Maffe Marathon in de aanbieding gaan. Daar kan je je online verlanglijstje samenstellen. Volgende week kan je ze dan op een makkelijke manier terugvinden en met een simpele druk op je muisknop in één keer bestellen. Handig, toch? Overigens zijn al deze producten niet alleen online te bestellen gedurende de marathon, maar ook in de winkels te krijgen! 


Zet de Maffe Marathon alvast in je agenda en begin nu met je verlanglijstje, zodat jij straks de mooiste producten voor de mafste prijzen bemachtigt!