WIN: Gratis shoppen bij FreshLabelz!

Winacties door Redactie Ze.nl

Wanneer je een bestelling op FreshLabelz.nl plaatst, wordt deze binnen 24 uur bezorgd. Dus vandaag besteld, morgen in huis. Naast doordeweekse dagen worden er ook op zaterdag bestellingen afgeleverd. Ruilen is ook geen probleem. Als een kledingstuk niet past of bevalt, dan mag je het gewoon ruilen of retourneren. Dit moet dan wel binnen zeven dagen gebeuren en dan krijg je binnen tien werkdagen je geld terug. Wanneer het kledingstuk niet meer op voorraad is, kun je een ander item van de site uitkiezen (mocht er dan prijsverschil ontstaan, dan wordt dit gewoon verrekend).

Bestellen bij FreshLabelz is veilig en je kunt zelf kiezen hoe je wil betalen. Gemakkelijk en veilig via je eigen bank (met Ideal), met een credit card of via het bekende PayPal. Wanneer je hebt betaald, ontvang je direct per e-mail een bevestiging van je bestelling. Ook wordt je op de hoogte gehouden van de verzending van je kleding, zodat je precies weet wanneer je het binnen hebt. Erg handig voor de ons ongeduldige vrouwen!

En omdat we iedereen mee willen laten profiteren van deze leuke webshop, krijg je via ons de hele maand oktober 10% korting op je totale bestelling met de code: zenl

Omdat wij bij Ze.nl helemaal weg zijn van
Freshlabelz.nl hebben we voor jullie een leuke actie weten te regelen. De winnares van de prijsvraag mag voor maar liefst 100,- euro gratis kleding uitzoeken van het trendy merk Dictionary. Kijk hier maar eens naar de leuke kleding van dit merk!

Om kans te maken deze mooie prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden. De prijsvraag loopt tot en met 20 oktober 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.

Freshlabelz.nl heeft zelf op de site ook een mooie actie van het Spaanse merk Lavand. Als je een artikel bestelt, maak je automatisch kans op één van de vele gratis kledingstukken van Lavand. Deze actie vind je hier