Sarah Bettens - Never Say Goodbye

Media door Martine

Natuurlijk is Sarah ook gewoon een mens, los van K's Choice. Maar haar geluid drukt zo'n stempel op de band, dat een aantal nummers haar solo nauwelijks onderscheiden van haar werk met de band. Voorbeelden hiervan zijn Follow Me, het kalme Slow You Down en Win Me Over. Bovendien staat er ook een akoestische versie van de grootste K's Choice-hit, Not An Addict, op. Voor haarzelf is de kloof duidelijk dus ook niet of nauwelijks aanwezig.

Een kant van de zangeres die velen echter onbekend is, is haar jazzkant. Op Never Say Goodbye brengt ze de jazzballad Cry Me A River (een klassieker geschreven door Arthur Hamilton) en het door haar geschreven I Can Do Better Than You. Dit laatste nummer is een lekkere catchy song met heerlijke trombone-uithalen zoals je die in een New Yorkse jazzclub zou verwachten.

Het derde album van Sarah is een lekkere luister-cd met zowel studio- als theatermateriaal. Hoewel de jazzy stijl van een aantal nummers de luisteraar mogelijk even verbazen, overrompelen ze niet. Sarah's hese stem klinkt toch het lekkerst in de pop- of rockballads. En die zijn gelukkig volop aanwezig.

Meer Sarah? Lees hier het interview dat Ze.nl met haar had!

Never Say Goodbye
Sarah Bettens
EAN: 8717931320726
Prijs: 14,99