Origineel daten? Zo doe je dat...

Single & daten door Jo-Anne

Eindelijk is het dan zover! Je hebt (weer) een date met die ene leuke jongen, waar je al een tijdje een oogje op hebt. De eerste paar dates waren romantisch, maar om nou weer naar dat leuke restaurantje te gaan of in het donker te zitten in de bioscoop is genoeg geweest. Je wilt een date om nooit te vergeten en waar je met je nieuwe hunky-boy weken later nog over zult praten en lachen. Hier zijn een paar aparte ideeën... maar natuurlijk wel voor de échte meiden met ballen die het aandurven.

Koeien knuffelen
Het liefst lig je de hele dag in de sterke armen van je date, maar hoe kun je dit op een subtiele manier laten blijken? Oplossing: maak gebruik van een koe! Ze zijn er niet alleen om je glas te voorzien van melk en kunnen heel rustgevend werken. Neem je date mee naar een workshop koe knuffelen en schuif langzaam stiekempjes in de armen van je date! De gehele workshop staat in het teken van: harmonie, veiligheid en creativiteit. Zijn dat nou net drie begrippen die wij willen waarmaken tijdens een date! Harmonie als liefde, veiligheid als in zijn armen wegdromen en creativiteit, omdat je gewoon slim bent om op zo'n manier in zijn armen te belanden.

Abseilen van de Euromast
Wil je laten zien dat je een chick bent met kloten en alles aandurft? Dan kun je dit laten zien tijdens een leuke date abseilen van de Euromast. Je date zal vol verbazing naar je kijken, omdat jij één van de weinige meisjes bent die gewoon abseilt alsof het niets voorstelt! Hij zal vol trots tegen zijn vrienden kunnen zeggen dat zijn 'vriendinnetje' een stoere dame is! Een leuk weetje is dat er een fotograaf aanwezig is, die jullie tijdens de daling heel stoer op de foto zet.

Koekjes decoreren
Liefde gaat door de maag, vooral bij mannen! Natuurlijk kun je zelf voor hem koken, maar iets lekkers snoepen is altijd veel lekkerder. Maak je handen lekker vies tijdens het decoreren van koekjes! Je kunt ontzettend veel soorten koekjesvormen maken: hartjes, hartjes en nog eens hartjes bijvoorbeeld. Hij zal je hint toch zeker wel begrijpen dat je hem leuk vindt...

Pottenbakken
Als je de film Ghost hebt gezien, dan ken je zeker de populaire scène waarin Demi Moore en Patrick Swayze aan het pottenbakken zijn. Dat zag er zo romantisch uit en dat wil jij natuurlijk ook! Sleur je date mee naar een lesje pottenbakken en speel die scène gewoon na! Wat kan het jou nou schelen als er ander mensen bij zijn, als jij maar de perfecte date hebt.

WC-bril schilderen
Wil je je date echt aan het lachen maken? Ga dan tijdens een kleurrijke workshop een wc-bril schilderen! Lekker kliederen met verf laat zien dat je in bent voor iets geinigs! Zo kun je wel zeggen dat jullie samen een wc-bril mooi hebben opgepimpt.

Tenen lezen
Wist je dat je tenen heel veel antwoorden kunnen geven? Je kunt ze zien als je eigen glazen bolletje. Wil je er toch achterkomen of je date eigenlijk wel de ware voor je is, dan is een cursus tenen lezen echt iets voor jou! Zo kun je gelijk erachter komen wat zijn tenen zeggen over jullie toekomstige relatie. Het voordeel is dat je tijdens de les heel old-skool kunt voetjevrijen met elkaar...

Een date hoeft niet altijd super romantisch te zijn, toch? Iedereen heeft een eigen voorkeur als het om daten gaat. Romantisch, komisch of intensief. Wat vind jij nou écht een originele date?