WIN: Huishoudbeurs-kaarten!

Winacties door Redactie Ze.nl

De Huishoudbeurs is het allergezelligste dagje uit voor vrouwen. Shoppen, workshops volgen, optredens bijwonen, alles kan. Verder vind je er de laatste nieuwtjes en trends op het gebied van Mode, Verzorging, Wonen, Vrijetijd en Culinair. En niet te vergeten... héél veel beursaanbiedingen. Wil je alvast een beetje sfeer proeven, bekijk dan hier een filmpje van de afgelopen editie van de Huishoudbeurs.

Het themaplein van de HHB staat in het teken van Bubbels. Een echt vriendinnenfeest, want 'girls just wanna have fun'. Om even te kunnen ontsnappen aan de dagelijkse plichten en beslommeringen. Immers, het leven is al serieus genoeg. Geen gezeur, geen kids, geen mannen. Alleen jij en je vriendinnen. Met bubbels natuurlijk!

Ze.nl mag 5x 2 kaarten voor de Huishoudbeurs weggeven! Wat moet je daarvoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal twee foto's geüpload en minimaal drie vriendinnen, maken kans op twee kaarten. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Wat was het thema van de Huishoudbeurs vorig jaar?

Mail je antwoord voor 10 februari naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.

Zou de Huishoudbeurs net zo druk bezocht worden als vorig jaar? Ben jij één van die vele bezoeksters? Ze.nl was vorig jaar van de partij en deed daar bijzondere ontdekkingen als de tampon zonder touwtje en de handige ontharingsmethode Silkystar!