'Role models' dol op onze hoofdstad!

Media door Anneke

Voordat ze een weekend lang Amsterdam mogen verkennen, moeten Seann Paul Scott (American Pie, The Dukes of Hazzard) en Paul Rudd (Friends, Knocked Up en The 40 Year Old Virgin) eerst nog even over de rode loper van Pathé de Munt en doen ze een dag lang interviews voor de promotie van Role Models.

Deze film gaat over Danny (Paul Rudd) en Wheeler (Seann William Scott). Het zijn twee vrienden die een straf opgelegd krijgen omdat ze willen ontkomen aan een boete voor fout parkeren en daarbij hun bedrijfswagen in de prak rijden. Ze krijgen van de rechter een taakstraf toebedeeld. Die houdt in dat ze een paar dagen moeten optreden als mentor van jonge kinderen. Dat lijkt een gemakkelijke opdracht, totdat het tweetal de kids ontmoeten waar ze 150 uur lang mee gaan optrekken! Dan lijkt de gevangenis opeens toch wel de beste optie... Het levert een hele film lang uiterst hilarische situaties op.

Op de rode loper van de Nederlandse hoofdstad amuseert het tweetal zich duidelijk opperbest. Ze praten lovend over Amsterdam, waar ze ook al eerder als toerist mochten vertoeven. Op de rode loper beantwoorden ze graag vragen van fans en signeren posters en foto's. Kort daarna worden ze alweer meegesleept naar de filmzaal waar ze aanwezig zijn bij de speciale voorstelling van Role Models, die pas op 12 maart bij ons in de bioscopen te zien is.

Hou de komende tijd deze site goed in de gaten voor de interviews die Ze.nl met de twee acteurs had!