Bedazzle je man!

Media door Marieke_B

Volgens Liz Rose, schrijfster van dit boek Bedazzle je man en lid van de American Federation of Astrologers, bestaan er twaalf mannelijke karakters, gelijk aan elk sterrenbeeld. En die zijn natuurlijk lang niet allemaal hetzelfde! Ze vereisen allemaal een andere aanpak en bovendien houden zij ook allemaal van verschillende typen vrouwen. Dit boek begeleidt jou vanaf je zoektocht naar de ware tot na je uiteindelijke huwelijk. Hiermee ga jij nooit meer de fout in!

Liz wordt als astrologe zó vaak geraadpleegd door vriendinnen, dat ze besloot een boek te schrijven voor al die vrouwen in de wereld die wel wat hulp kunnen gebruiken. Het vinden van de juiste man staat voor veel dames hoog op het prioriteitenlijstje.

"Het is geen eenvoudige weg. Je kunt gemakkelijk verdwalen, vooral zonder routebeschrijving, gids of enig ander referentiekader. Het sterrenbeeld van de man is de beste informatie voor een vrouw om haar de juiste oriëntatie te geven voor liefde en begrip."

Na haar algemene voorwoord duikt Liz met jou de wereld van de man en zijn karakter in. Ze geeft je tips over het achterhalen van zijn sterrenbeeld, advies wanneer je zijn tegenpool blijkt te zijn, drukt je op het hart dat je vooral jezelf niet moet vergeten en geeft ook nog wat technische informatie over het wel en wee van de astrologie. Vervolgens kan de fun beginnen!

Aan elk sterrenbeeld is een uitgebreid hoofdstuk gewijd. Als je er dus achter bent welk sterrenbeeld jouw date, droomman of echtgenoot heeft, blader je door naar dat stuk en vind je alle ins & outs die je nodig hebt om je afspraakje, relatie en zelfs huwelijk te doen slagen.

Per sterrenbeeld krijg je eerst een karakterbeschrijving op het gebied van relaties. Hoe staat hij erin? Burgerlijk of juist niet? Is hij macho of juist het softe type? Wat verwacht hij van zijn partner? Vervolgens vertelt Liz hoe je deze man met dit sterrenbeeld het beste kunt verleiden en hoe hij de seks het liefste heeft. Gaat dat allemaal goed, dan gaat Liz over op het huwelijk, de huwelijksreis, de huwelijksnacht en jullie toekomst samen. Een paar tips over hoe je het beste indruk op hem maakt, welk gedrag hij wel en niet waardeert en hoe je het  vuur brandend houdt, maken de gids compleet.

Vooral voor vrouwen die al een paar keer de mist in zijn gegaan, is Bedazzle je man een echte aanwinst voor in de boekenkast. Niet alleen leer je hoe je jouw man kunt 'bedazzelen', maar ook helpt het je om geen tijd te verspillen aan een man die qua horoscoop (en bijpassend karakter) toch niet bij je past.

Liz' schrijfstijl is goed te behappen; met veel humor leest dit boek heerlijk vlot weg, ook voor degenen onder ons die het eigenlijk niet zo hebben op astrologie. Erg vermakelijk!

"Door gebruik te maken van de dierenriem heb je de sleutel in handen om te schitteren voor de man van je dromen!"

Bedazzle je man
Liz Rose

ISBN: 9055992232
Prijs: 17,00
Uitgeverij: Andromedia