Kluun - Klunen

Media door Anne-Jolijn

Raymond van de Klundert (1964), beter bekend als Kluun, had zijn debuut met het boek Komt een vrouw bij de dokter. Daarna kwam hij met het boek Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt en de opvolger De weduwnaar. Tegenwoordig worden zijn boeken in meer dan 25 landen vertaald en uitgegeven.

Het boek Klunen is een heerlijke verzameling van allerlei columns, blogs en andere verhalen. De afgelopen vier jaar schreef hij dagelijks voor zijn site, diverse kranten en tijdschriften. Ook was hij iedere woensdag te horen bij Giel Beelen op 3FM. Zo geeft hij een cursus voetbal kijken (handig om onze 'voetballiefhebbende vriend' een keer te begrijpen) en een analyse van het huwelijk. Verder zette hij een nieuwe datingsite online voor 'mooie' mensen: lillekemeense.com. Hiermee kreeg hij meer dan 110.000 bezoekers in 3 dagen tijd!

Kluun schrijft zoals een echte man spreekt: heerlijk spontaan en soms een tikkeltje brutaal. Maar hij weet hoe ver hij kan gaan. Zijn verhalen lezen lekker vlot weg en zijn vooral erg geestig. Over alle dagelijkse gebeurtenissen heeft hij zijn woordje klaar en alles wat je leest is herkenbaar.

Heb je met veel plezier zijn andere boeken gelezen? Dan zou ik zeggen: kopen!

Klunen
Kluun
ISBN: 9789057592485
Prijs: 16,00
Uitgeverij: Podium B.V.