Vul je verlanglijstje aan!

Cadeaus & hebbedingetjes door Marieke_B

Leuke hebbedingetjes

Badeend Radio
Kan jij ook uren in bad liggen? Maar vind je de stilte af en toe helemaal niks? Dan is deze duck de oplossing! Hij is namelijk naast een schattig eendje ook een radio voor in bad! Relaxen maar...

Juwelenboompje
Kun jij ook nooit orde scheppen in je chaos van sieraden? Neem dan dit handige juwelenboompje! Ringen, armbanden, kettingen en oorbellen; ze kunnen allemaal worden opgehangen.

Lichtgevende douchekop
Deze waterbesparende douchekop geeft niet alleen romantisch sfeerlicht, maar ook met afwisselende kleuren de temperatuur van het water aan! De wisselende kleuren zorgen voor een echte sensatie onder de douche. Het mooie is: je hebt geen batterijen of stroom nodig!


Rubik's Cube
Retro-speelgoed is weer helemaal hip. De Rubik's Cube is daar een uitermate mooi voorbeeld van! Wat nou Nintendo DS Brain Training? Al 25 jaar is deze kubus 'de ultieme breinbreker'! Deze puzzel waar uitdaging en frustratie dicht tegen elkaar aan liggen, heeft slechts één oplossing met miljarden combinaties!

Rituals

Ze.nl heeft een speciale kortingsactie met Rituals. Je krijgt namelijk maar liefst 10% korting in de online shop met de speciale code die je krijgt als je lid wordt van Ze.nl! Heb je de kortingscode niet meer, stuur dan een mailtje naar helpdesk@ze.nl en je krijgt een nieuwe!

Rituals Geurstokjes
Geurstokjes in een mooie transparante houder die maanden lang een heerlijk parfum afgeven. Geef je interieur een verfijnd geuraccent met ceder en de aroma van sinaasappel met de Rituals Sweet Sunrise. De stokjes zijn er ook nog in andere heerlijke geuren!

It's a wrap
Een fijne verwennerij is het heerlijke haarmasker waar onze schrijfster Yvonne zo weg van is! Dit verjongende Rituals haarmasker ontspant de haarvezels van wortel tot punt op basis van Rijstmelk & Kers.

Cadeaupakket Touch of Sunshine
Dit is een heerlijk cadeaupakket om te relaxen. De stimulerende producten van Rituals hebben een verleidelijke geur van frisse sinaasappel en warme ceder. Op de website van Rituals vind je nog meer leuke verwenpakketten voor man en vrouw!

Kijk- en leesplezier

Gossip Girl seizoen 1
Ze.nl is fan van Gossip Girl! Zowel de boeken als de serie worden door onze redactie verslonden. Seizoen 1 is nu op dvd: heerlijk om je in de donkere dagen op te sluiten met lekkers, een warme deken en deze heerlijke serie in de dvd-speler. Smullen geblazen!

Mamma Mia! The Movie
Donna (Meryl Streep), een onafhankelijke, single moeder, heeft een hotelletje op een idyllisch Grieks eiland. Ze staat op het punt om Sophie, de pittige dochter die ze alleen heeft grootgebracht, los te laten. Voor Sophie's huwelijk heeft Donna haar twee oude hartsvrienden uitgenodigd: de praktische en no-nonsense Rosie en de rijke, meermalen gescheiden Tanya van haar vroegere backing-band 'Donna and the Dynamos'. Maar Sophie heeft in het geheim zelf ook drie gasten uitgenodigd. Ze is op zoek gegaan naar de identiteit van haar vader, die haar naar het altaar moet begeleiden. Ze haalt drie mannen uit Donna's verleden naar het mediterrane paradijs waar ze 20 jaar daarvoor waren geweest. In de 24 chaotische, magische uren bloeit er nieuwe liefde op en vatten oude romances opnieuw vlam op dit weelderige eiland vol mogelijkheden.

Nicci French - Wat te doen als iemand sterft
Wat is het je waard om de waarheid te kennen? Ellies leven neemt een dramatische wending als haar grote liefde Greg omkomt bij een auto-ongeluk. Een vrouw die bij hem in de auto zat, heeft het ongeluk evenmin overleefd. Zij wordt geïdentificeerd als Milena Livingstone, maar voor Ellie en haar omgeving is zij een onbekende. Alles wijst er echter op dat Greg en Milena een verhouding hadden. Hoe moet je verder als je erachter komt dat je de liefde van je leven niet echt blijkt te kennen? Als zelfs je intuïtie niet klopt? Ellie wil de waarheid weten - wie was Milena en wat is er op die noodlottige dag precies gebeurd? Haar zoektocht wordt een obsessie en hoe dichter Ellie bij de schokkende feiten komt, hoe minder mensen haar geloven, en hoe dringender de vraag wordt wat het waard is de waarheid te kennen. Wat te doen als iemand sterft gaat over loyaliteit, vriendschap en vertrouwen, over moed en over de noodzaak van het achterhalen van de waarheid - hoe pijnlijk die ook is - om te kunnen loslaten.

Jill Mansell - Geluk in het spel (Feesteditie)
Suzy, een succesvolle makelaar, wordt aangehouden vanwege te hard rijden.
Hoe komt ze onder de boete uit? De agent, Harry, is wel de knapste man die ze ooit heeft gezien. Voor Suzy is het dan ook lust op het eerste gezicht. Maar bij hun tweede ontmoeting ziet alles er anders uit, want Harry blijkt ook nog een buitengewoon aantrekkelijke broer te hebben...

Ze.nl wenst je een fijne Sinterklaasavond!