WIN: Wall-E op DVD!

Winacties door Redactie Ze.nl

Tijdens de première spraken wij vele BN'ers die volledig in futuristische stijl op de rode loper verschenen. Redactrice Stephanie mocht ook de film zien en kwam daarna smoorverliefd de zaal weer uit...

Voor de mensen die Wall-E nog niet kennen, nog even in het kort...
De zeer bejubelde regisseur van Finding Nemo en de creatieve schrijvers achter Cars en Ratatouille brengen je naar een Melkweg niet ver hier vandaan, voor een nieuw kosmisch-komisch avontuur over een vastberaden robot genaamd WALL-E.

Nadat hij honderden eenzame jaren heeft gedaan waarvoor hij gebouwd was, ontdekt de nieuwsgierige en sympathieke WALL-E een nieuw doel in zijn leven wanneer hij een mooi gestroomlijnde zoekrobot genaamd EVE ontmoet. Ga samen met hen en een hilarische cast van personages op een fantastische reis dwars door het universum. Verplaats je in een fascinerende nieuwe wereld met Disney Pixar's nieuwste avontuur, nu nog verbazingwekkender op DVD, vol bonusmateriaal, inclusief de gloednieuwe geanimeerde korte film BURN-E. WALL-E is een film waar je keer op keer van zal willen genieten!

Vanaf 19 november is Wall-E te koop op dvd. Bestel 'm HIER direct online bij bol.com!

Of doe gewoon lekker mee met onze prijsvraag. Want Ze.nl mag enkele dvd's goodies van Wall-E weggeven aan haar lezeressen! Wat moet je daarvoor doen?

Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal 2 foto's geupload en minimaal 3 vriendinnen, maken kans op een DVD-box. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Waar zou jij nou wel een robot voor willen hebben?

Reageer hieronder met je antwoord voor 27 november! De origineelste winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.