Sheila O'Flanagan - Bedonderd

Media door Marieke_B

Iona heeft een heerlijk leven. Ze krijgt bijna altijd haar zin. Momenteel heeft ze het goed voor elkaar: een mooi huis, een leuke baan en een fantastische man. Het enige dat nog ontbreekt is een baby, maar daar werken zij en haar man hard aan. Nog even en haar leven zal écht perfect zijn!

Sally's leven ziet er heel anders uit. Ze is al twintig jaar erg gelukkig getrouwd, maar heeft een puberende dochter die haar flink wat kopzorgen geeft. Haar zwangerschap komt dan ook compleet ongepland én dus onverwachts. Wat moet ze hier nou mee?

Iona en Sally krijgen plotseling allebei het bericht dat hun echtgenoot zwaargewond in het ziekenhuis is opgenomen. Natuurlijk haasten ze zich er naartoe. In het begin lijkt er een misverstand te zijn ontstaan, maar al snel komen de vrouwen tot een ongelofelijke conclusie: de Frank, die in coma in het ziekenhuisbed ligt, is getrouwd met allebei! Zowel Iona als Sally identificeren hem als echtgenoot.

Frank blijkt al jaren een dubbelleven te hebben geleid. Het huwelijk met Sally is wettig, maar dat met Iona niet - hij wilde ver weg op een tropisch eiland trouwen en nu weet Iona waarom. De vrouwen kunnen elkaar niet uitstaan en elke confrontatie eindigt in gehuil en geschreeuw. Na een tijdje zien ze in dat ze beiden slachtoffer zijn en dat Frank eigenlijk de boosdoener is. Samen proberen ze zo goed en kwaad als het gaat met de situatie om te gaan en wachten tot Frank wakker wordt... Zal dat ooit gebeuren?

Sheila O'Flanagan levert met Bedonderd een heerlijke chicklit af. Het zal je maar gebeuren: je vertrouwde leven wordt in één klap weggevaagd omdat je man -waar je zielsveel van hield- een ordinaire bedrieger blijkt te zijn. En dan is daar die andere vrouw, die haar rechten claimt en eigen herinneringen met hem heeft...

Bedonderd leest heerlijk vlot weg. Je kunt bijna niet wachten tot Frank ontwaakt uit zijn coma en van de dames een flinke oplawaai krijgt. Want dat verdient ie namelijk! Daarnaast leef je met de vrouwen mee en krijg je respect voor de manier waarop zij met deze bizarre situatie omgaan. Aanrader! Aangezien de vakanties voorbij zijn, zou ik zeggen dat dit een exemplaar is voor op de bank, met een heerlijke joggingbroek, sloffen en een pot warme thee!

Bedonderd
Sheila O'Flanagan

ISBN: 9044322141
Prijs: 17,50
Uitgeverij: The House of Books