DVD: Grey's Anatomy seizoen 3

Media door Redactie Ze.nl

Izzie ligt in haar roze trouwjurk op de badkamervloer. Ze is ontroostbaar, maar met de steun van Meredith en Christina pakt ze langzamerhand haar leven weer op na de dood van Danny. Na talloze muffins te hebben gebakken, neemt ze ook weer de stap terug naar het ziekenhuis te gaan; ze moet echter wel genoegen nemen met haar proeftijd, waarin ze niet altijd mee mag helpen met interessante operaties. Ondertussen groeien George en Izzie steeds meer naar elkaar toe, tot ongenoegen van Callie.

Het geheim dat Christina met zich meedraagt, vergt zo veel energie van haar en Burke dat hun relatie eronder lijdt. Christina vraagt zich af hoe lang ze het nog vol kunnen houden. Tegelijkertijd zijn ze wel verloofd en zijn hun beide moeders de bruiloft al flink aan het voorbereiden. Wanneer een oude liefde van Christina een bezoek brengt aan het ziekenhuis slaan de twijfels bij haar toe.

McSteamy doet zijn intreden in Grey's Anatomy met niets minder en zeker niets meer dan slechts een handdoekje om zijn middel geslagen. Wanneer Mark Sloan deel uit gaat maken van het Seattle Grace personeel, verslechtert de relatie tussen Derek en Addison. Maar ook de relatie tussen Derek en Meredith is verre van rooskleurig. Eerst moet Meredith kiezen tussen hem en Finn en wanneer ze dan weer eindelijk samen zijn, begint Derek weer te twijfelen aan hun liefde.

Bonusmateriaal
Het bonusmateriaal van het eerste deel van de dvd-box stelt helaas niet veel voor. De bloopers zijn erg leuk, maar duren slechts een paar minuten en de extra (ultra korte) scènes zijn ietwat overbodig, omdat je die al hebt gezien. Ga daarom snel naar het tweede deel van de serie, want daarvan is het bonusmateriaal zeer geslaagd. In een interview met Patrick Dempsey zie je McDreamy in een ander soort outfit dan de welbekende witte jas: in zijn vrije tijd is Patrick namelijk professioneel autocoureur! Zelf zou hij het fantastisch vinden als Derek ook coureur zou zijn, maar de schrijfsters van de serie denken daar anders over: 'Shepherd in een auto? Het is prettig om Patrick in een auto te zien, maar het is niet zo'n realistische hobby voor een neurochirurg!'

Ook het interview met Ellen Pompeo (Meredith) laat veel van haar persoonlijke kant zien. Grey's Anatomy is haar eerste televisieserie. Zelf vindt ze daarom dat ze nog veel te leren heeft en dat ze vooral veel te danken heeft aan haar collega's. Door met deze professionele acteurs een scène te spelen, weet ze haar karakter op de juiste manier neer te zetten.

Kruip lekker in je pyjama en nestel je met genoeg zakdoekjes in de buurt, voor de televisie. De dvd-box van seizoen 3 biedt je voldoende uren om je heerlijk in te leven in de ingewikkelde romances en om te genieten van de bijzonder aantrekkelijke artsen van Seattle Grace!

Grey's Anatomy - seizoen 3
EAN: 8717418165871
Prijs: 49,99 euro