Brildrager van het Jaar 2008!

Mode & trends door Redactie Ze.nl

In het prachtige Tuschinski presenteerde actrice en presentatrice Jennifer Hoffman de spannende show. De  jury zat klaar om de zes finalisten de meest intieme brilvragen te stellen. Hoofdredacteur Willem Baars van JFK, moderedactrice Kim Querfurth van Spits!, Kassandra Schreuder (oud-HNTM finaliste), Bart Chabot en Pauline Schenk van Specsavers bekleedden de belangrijke functie een van de finalisten tot winnares te benoemen. Vooral Bart Chabot nam geen blad voor de mond; hij wilde erg graag weten of de bril nu wel of niet af werd gedaan tussen de lakens. Een slimme meid antwoordde: 'Ergens op de helft!'

Tijdens twee catwalkrondes lieten de dames zichzelf van hun beste kant zien in vrijetijds- en avondkleding; hierbij uiteraard een passende bril dragend.

Het was de 21-jarige Nadia Dekker uit Best (Brabant) die de titel Brildrager van het Jaar 2008 kreeg toebedeeld. Van de zes finalisten was de stralende brunette de vrouw met de hoogste Specs-factor.

'Toen ik de oproep van Specsavers las, heb ik me meteen aangemeld. Ik vind dat een bril bij me past en dat mag iedereen zien. Daarnaast is een bril tegenwoordig een mooie accessoire waarmee ik mijn look compleet maak,' vertelt de winnares. 'Ik had echt niet verwacht dat ik als eerste zou eindigen, omdat de andere kandidaten allemaal een fantastische prestatie hebben geleverd. Ik kijk enorm uit naar de finale in Londen en ik ga natuurlijk mijn uiterste best doen om de eerste prijs mee naar Nederland te nemen!'

Op 21 oktober zal in Londen de international finale van Brildrager van het Jaar plaatsvinden. Daar kan zij een reis naar Barbados voor twee personen winnen en ze maakt kans op een modellencontract bij het modellenbureau MOT.

Veel succes Nadia!

Tekst en foto's: (c) Ze.nl / Stephanie Koenen