GTST wordt nog schokkender

Media door Jet

Té gek wordt het echter niet. Volgens de uitvoerders wordt er namelijk beter gelet op de geloofwaardigheid. 'Een soap is dan wel een sprookje, maar het moet wel acceptabel blijven,' aldus de uitvoerders.

Een nieuw seizoen brengt ook een aantal verschuivingen met zich mee. Zo stort een nieuw schrijversduo zich op de verhaallijnen. 'En dit zal GTST zeker ten goede komen,' zo luiden de eerste reacties. Laten we het hopen, want echt goed ging het natuurlijk niet met de bekende soap.

Wat gebeurde er allemaal in het vorige seizoen?
In het vorige seizoen zagen we dat JJ (het zoontje van Charlie) een bloedtransfusie moest ondergaan, maar het jongetje heeft een speciale bloedgroep en heeft daarom bloed nodig van zijn biologische vader. Charlie moest daarom noodgedwongen haar lang bewaarde geheim onthullen aan Nick. Hoe reageert Nick als hij hoort dat JJ eigenlijk Valentijn en dus zijn zoon is en zal JJ nog gered kunnen worden?

Ook Rik en Anita, die samen erg gelukkig zijn en een kindje verwachten, maken spannende tijden mee. Dennis is compleet doorgeslagen en heeft het stel van de balustrade afgegooid. Overleden zij de val?

Dan was er ook nog de ontvoering van Barbara en Vicky. De ontvoerder vraagt een groot bedrag aan losgeld, maar de oma van Vicky kan hier niet voor zorgen. Nout verzint een plan om Vicky te redden dat best eens slecht zou kunnen aflopen...

Vanavond zullen alle GTST-fans eindelijk antwoord krijgen op een aantal van deze prangende vragen. Want om 20.00 uur begint het nieuwe en spannende seizoen van GTST en zullen we zien hoe het verder gaat met de bewoners van Meerdijk.

Veel kijkplezier!