Nanda Roep - Twijfelgeval Eva

Media door Marieke_B

In het boek Twijfelgeval Eva heeft de hoofdpersoon Eva een leven waar menig vrouw jaloers op is. Ze heeft een vaste relatie met lieve Jochem, is in verwachting van haar eerste kindje en schrijft hier een column over in een populair vrouwenmagazine. Maar ja, dan heb je nog die vroegere lover Vince. Hebben we allemaal niet zo'n eerste liefde waar we stiekem een zwak voor blijven houden?

Eva diep van binnen wel. Die vlam wordt bovendien weer volop aangewakkerd als ze het bewuste briefje vindt waarop Vince haar eeuwige trouw belooft als ze beide nog single zijn op hun dertigste. Het brengt haar direct aan het twijfelen: is de ietwat sullige goedzak Jochem wel de ware voor haar? Is ze er wel aan toe om al moeder te worden? Had ze niet beter voor Vince kunnen gaan?

Sinds het bestaan van de online community Hyves is het wel erg makkelijk om meer over iemand te weten te komen. Vince is dan ook zo gevonden. Terwijl haar verstand weet dat ze slecht bezig is, neemt Eva contact op met Vince die nog even charmant blijkt te zijn als vroeger en dan begint haar mooie leventje toch langzaam af te brokkelen. In haar columns houdt Eva de schijn op, maar door de spannende afspraakjes met Vince begint ze zich steeds meer te ergeren aan de stijve degelijke Jochem. Ondertussen blijft haar buik maar doorgroeien...

Auteur Nanda Roep heeft meer dan vijftig kinderboeken op haar naam staan, Twijfelgeval Eva is haar eerste boek voor volwassenen. Wat een schot in de roos! Dit boek roept een thema aan dat veel vrouwen in de dertig zullen herkennen: het zogeheten dertigerdilemma. 'Is dit alles?', wordt vaak gedacht door de generatie vrouwen die volgens de maatschappelijke normen en waarden zielsgelukkig zouden moeten zijn met hun opgebouwde leven, maar diep van binnen het gevoel hebben nog iets te missen. Maar wat?

Twijfelgeval Eva zal voor veel vrouwen heel herkenbaar zijn en is daarom een musthave voor in je collectie. Het leert je kijken naar wat je nu al hebt en dit te waarderen. Je hebt dit boek in een mum van tijd uit, het is zeer luchtig geschreven en wordt geen moment zwaar op de hand. Het boek sprankelt, net als twijfelkont Eva. Al vanaf het begin wil je weten: gaat Eva zichzelf gelukkig maken? En wat of wie zal ze daarvoor kiezen?

Twijfelgeval Eva
Nanda Roep
ISBN: 9049998887
Prijs: 17,95
Uitgeverij: Truth & Dare