Lifestyle / Media
Media

Première Mamma Mia! met Colin Firth

Mamma Mia, here I go again...
My my, how can I resist you?

Dit zullen veel dames, die zich gisteravond op de Reguliersbreestraat bevonden, gedacht hebben. Niemand minder dan Colin Firth bezocht namelijk ons land voor de Nederlandse première van Mamma Mia! The Movie. Het was even wachten op de ster, want pas tegen half negen arriveerde hij bij het Tuschinski Theater.

Bij aankomst nam hij uitgebreid de tijd voor de vele, vooral vrouwelijke, fans die met hem op de foto wilden of een handtekening wilden bemachtigen. Helaas voor hen was hij in het gezelschap van zijn vrouw. De in grote getale toegestroomde pers kwam daarna pas aan de beurt. Hij beantwoordde rustig, vriendelijk en met veel humor de gestelde vragen.

Colin vertelde dat hij dacht dat er een grap uitgehaald werd, toen hij gevraagd werd om in de musical Mamma Mia te spelen. De acteur blijkt namelijk alleen onder de douche te zingen en dansen is ook al niet zijn ding...Dit geldt overigens ook voor veel van de andere acteurs in de film. De film is echter, wellicht mede door dit feit, hilarisch leuk. Deze doet totaal niet onder voor de toneelversie en is bij vlagen zelfs boeiender en grappiger dan het origineel. Echt een aanrader voor een gezellige avond!

Ook veel bekende Nederlanders bezochten deze première, waaronder Lange Frans met zijn zwangere vriendin, Rob Geus, Joop van den Ende, Christophe Haddad, Patrick Kicken en Elize. Na afloop was er nog een gezellig feestje met Griekse hapjes en drankjes, maar Colin Firth...die was helaas nergens meer te bekennen!

Klik op de foto's voor een groter formaat!

 

Tekst & foto's: Angel Mulder