Seks & relaties / Zij/hij
Zij/hij

Menstruatie & Daten?

Reageer 0

... en meestal probeerde om een weekend Centerparcs te regelen. Of het bedrijf kon echt niet zonder jou in die periode dus overwerken tot diep in de nacht was onvermijdelijk.

Waren alle smoezen gebruikt dan zat er niets anders op dan het gevaar in rood joggingpak en konijnenpantoffels die onder een deken op de bank zat, aan te gaan. Alle schuld van wat er ook in de afgelopen dagen, weken, maanden, jaren gebeurd was lag natuurlijk bij jou en en passant had je jezelf ook nog wel kunnen castreren, want wie zit er eigenlijk te wachten op je nakomelingen?!

Het is natuurlijk not done om over exen te praten tijdens daten maar je bent al wat verder en als je toch als ervaringsdeskundige wilt overkomen, zal je toch terug moeten grijpen naar datgene wat je ook daadwerkelijk ervaren hebt.

Over het algemeen zal de reactie van je nieuwe vlam zijn dat zij anders is dan al die andere vrouwen. Zij die eerst je leven tot een hel maken op zoek naar een vlammende ruzie, vervolgens je een dag negeren, om dan in een bak liefde om te turnen die op het punt van overstromen staat.

Zij heeft alleen een beetje pijn in haar buik maar die stemmingswisselingen zeggen haar niets. En een rood joggingpak heeft ze al helemaal niet en konijnenpantoffels is iets voor mutsen en zij is toch meer een carrieregerichte, maatschappijbewuste en sociaal participerende vrouw.

Dit is het beste moment om een aantal dingen zwart op wit te zetten en te laten ondertekenen. Niet dat je daadwerkelijk enige waarde kan hechten aan het stukje papier maar het is altijd prettig om munitie te hebben als er een fury op de bank klaarzit met een 'lijst van punten die je niet goed doet in de relatie', als je nietsvermoedend iets te laat van de voetbaltraining vandaan komt.

Dat ze ergens een rood joggingpak heeft weten op te duikelen en ze dan geen konijnen- maar wel tijgerpantoffels aan heeft doet het ergste vermoeden. Het is dan prettig om het gekoesterde papiertje tevoorschijn te kunnen halen en buiten het bereik van haar armen heen en weer te zwaaien voordat je moet gaan antwoorden op vragen als 'Wie is die nieuwe slet van je werk die je meer ziet dan mij?' of 'Waarom zijn je voetbalvriendjes belangrijker dan mij?'...

Voor meer ongezoute mannen meningen, o.a. over enkele artikelen van Ze.nl, check de Zekerweter!

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen