Uitslag The Voice officieel

Celebs door Redactie Ze.nl
Ben Saunders, Kim de Boer, Pearl Josefzoon en Leonie Meijer plaatsten zich al meteen voor de volgende ronde, de rest van de kandidaten namen het op tegen hun eigen teamgenoten.

De parel van Roel van Velzen, Esther, werd verkozen boven het reggeawonder Lenny Keylard. "We denken dat Esther dit programma harder nodig heeft dan Lenny," legde Roel uit.

Angela Groothuizen liet de altijd vrolijke Bart van Overbeek los. "Het is mooi geweest, maar ik had graag een ronde verder gewild," vertelde de zanger na afloop. Shary-An werd door haar coach geroemd om haar podiumpresentatie en eigenaardigheden.

Nigel Brown haalde alles uit de kast om zijn teamgenoot Jennifer te verslaan, maar coaches Nick en Simon besloten de blonde schone mee te nemen naar de volgende ronde.

Jeroen van der Boom vond zijn keuze lastig: "Meike zingt beheerst en heeft alles onder controle, terwijl Anne boordevol energie zit." Uiteindelijk moest Meike van der Veer de talentenjacht verlaten. Jeroen: "Ik kies voor de eigenwijze factor, de kleine opsodemieter Anne."