Wes en Yo boden aan alles te betalen

Celebs door Redactie Ze.nl

Het stel zou naar verluidt de bijkomende kosten ter waarde van 285.000 euro aan The Class Company willen betalen, het bedrijf die hun huwelijk tot in de details regelde. Eerder beschuldigde het stel de weddingplanners ervan zich ver boven het budget te hebben begroot. Het stel peinsde er lange tijd niet over om voor de kosten op te draaien.

Naar verluidt heeft de voetballer zijn trots opzij gezet omwille van zijn vrouw. Yolanthe zou de betalingsrel ervaren als de donkere wolk boven hun huwelijk en wilde niets liever dan alle ellende zo snel mogelijk achter zich te laten. "Wesley heeft het aanbod alleen voor háár gedaan, maar hij is van een koude kermis thuisgekomen," vertelt een insider aan De Telegraaf. Het gerucht gaat dat de weddingplanners namelijk naast het geld ook een dankbaarheidverklaring eisten, waarin werd gezegd hoe fantastisch The Class Company het huwelijk had georganiseerd. Volgens de krant zou dat de tortelduifjes een brug te ver zijn geweest.

In een persbericht laten de weddingplanners echter weten dat er helemaal niks klopt van de berichtgeving. Hoewel zij ontkennen, bevestigde de manager van Yolanthe en Wesley dat het verhaal wel klopte. Het stel heeft naar verluidt twee en een half uur om de tafel gezeten om tot een oplossing te komen. "Ik had verwacht dat ze blij zouden zijn dat ik de zaak op deze manier wil oplossen, maar ik heb het gevoel dat ik bijna moest smeken om het geld te mogen betalen," aldus Wesley.

Er zal dus alsnog een zitting in de rechtszaal plaatsvinden. Het is nog onduidelijk wanneer de rechter uitspraak zal doen.