Kelly Osbourne deelt haar afvalgeheimen

Celebs door Ze.nl

Kelly zorgde voor opschudding toen ze tijdens haar deelname aan Dancing With The Stars ontzettend afviel. De realityster is heel tevreden met haar nieuwe look en wil duidelijk onderstrepen dat het niet altijd makkelijk voor haar is geweest. "Ik werd dik en lelijk genoemd door de media tijdens mijn hele jeugd. Ik weet dat kritiek erbij hoort als je bekend bent, maar het brak alsnog mijn hart en het verwoestte mijn zelfvertrouwen."

Kelly heeft drie keer in rehab gezeten, maar nu zorgt de dochter van Ozzy beter voor zichzelf. "Ik was voorheen een emotionele eter," vertelt ze. Maar Kelly's verbeterde levensstijl begon pas echt toen ze door haar danspartner Louis van Amstel op een dieet van kalkoenburgers en salades werd gezet. "Toen kreeg ik eindelijk door dat diëten en bewegen echt helpt!"

Nu houdt Kelly zich aan een streng fitness-regime, samen met 'lotgenoten' stort ze zich week na week op haar sportroutine. "Het heeft misschien 26 jaar geduurd, maar ik heb eindelijk geleerd hoe het moet."