Wesley Sneijder wil opnieuw trouwen

Celebs door Redactie Ze.nl

Het stel liet zich na lange tijd weer zien op de rode loper van de benefietavond van Stop Kindermisbruik: de stichting die mede door Yolanthe is opgezet. Patty Brard sprak het koppel die avond en vertelde De Telegraaf hoe Wesley over het voorval denkt: "Hij is klaar met het hele gedoe rond hem en zijn vrouw en wil Nederland eigenlijk de rug toekeren. Hij zei dat hij er zelf geen last van heeft, maar Yolanthe wel en dat zit hem dwars." Volgens Patty is hij er zelfs zo klaar mee, dat hij van plan is om zijn bruiloft volgend jaar nog eens dunnetjes over te doen.

Volgens de SBS-presentatrice zag de voetballer het gedonder om het geld al aankomen. "Hij kreeg verschillende signalen en dacht: dat klopt niet. Het is wat hem betreft een principekwestie geworden. Wesley zei tegen me: 'Ik loop zo die rechtbank binnen met een koffer geld en laat 'm daar achter'. Maar uit principe laat hij die rechtszaak gebeuren."

Opvallend detail: Wes en Yo weigerden de hele avond met de pers te praten. Zelfs over de stichting wilden ze niks kwijt. Ze waren alleen even vergeten dat Patty Brard maandag weer stralend voor de camera's van Shownieuws stond.