Courteney Cox gaat scheiden

Celebs door Redactie Ze.nl

De actrice en haar man laten via een officiële verklaring weten dat het over is, zo meldt het tijdschrift People. Het huwelijk van David en Courteney zat al een tijdje in zwaar weer. Het duo gaat volgens het bericht wel uit elkaar als vrienden.

In een officiële persverklaring laten ze weten: "We gaan uit elkaar omdat we alles even op een rijtje moeten zetten en voor onszelf moeten bedenken wat we nodig hebben en wat we verlangen van een ander. We blijven gewoon vrienden en we proberen de verantwoordelijkheid voor onze dochter zo goed mogelijk waar te nemen." Courteney en David hebben samen een 6-jarige dochter, Coco.

De actrice en haar man hebben omstanders gevraagd om begrip te hebben voor hun situatie. "We hopen dat vrienden, familie, fans en kennissen ons kunnen steunen in deze moeilijke tijd. We vragen de media om ons te respecteren en ons de tijd te gunnen."

Onlangs vertelde Courteney nog aan het Amerikaanse tijdschrift InStyle dat ze samen met haar man relatietherapie onderging. Helaas voor het acteurskoppel mocht het niet baten. "We hebben al jaren dezelfde problemen en ruzies," aldus de actrice.