Wes en Yo hebben rekeningen betaald

Celebs door Redactie Ze.nl

Verschillende bronnen melden dat het kersverse paar verscheidene rekeningen hadden openstaan, waaronder die bij The Class Company, het bedrijf van Rossana Kluivert en Anouk Smulders dat de bruiloft organiseerde. Volgens de woordvoerdster van het stel is het allemaal 'totale onzin'.

"Ik doe geen uitspraken over wat het huwelijk heeft gekost. Het gaat in ieder geval om een groot bedrag en je mag verwachten dat een weddingplanner daarvoor doet wat van hen gevraagd wordt," aldus de woordvoerdster woensdagavond aan Shownieuws.

Volgens Arlette zou The Class Company achteraf extra kosten in rekening hebben gebracht, waar nooit afspraken over waren gemaakt. Die openstaande rekening zou tonnen bedragen. "Tijdens de voorbereidingen van het huwelijk werd aan Yolanthe en Wesley steeds gevraagd of ze bepaalde dingen extra wilden," vertelt ze. "Er is nooit afgesproken dat die dingen extra geld zouden kosten."

De bijkomende kosten hebben te maken met het vuurwerk, de locatie en het schoonmaken van het hotel. "Je mag van een weddingplanner verwachten dat ze dat meenemen in het budget." De woordvoerder van het paar zegt dat Wesley en Yolanthe 'als geen ander de eersten zijn die altijd netjes hun rekening betalen'.

The Class Company laat in een reactie weten dat er helemaal niets waar is van de verklaring van het stel.