Ook kerk wacht op Sneijder-geld

Celebs door Redactie Ze.nl
Het buitensporige huwelijksfeest gaat Wesley en Yolanthe meer kosten dan ze zouden willen. Eerder werd al bekend dat het stel The Class Company, het bedrijf van Rossana Kluivert en Anouk Smulders, geld schuldig is, maar weekblad Story weet te melden dat ze de Italiaanse kerk ook nog moeten betalen.

Andrea Prevosti, manager van het kasteel waar de bruiloft werd gevierd, vertelt dat er meerdere afspraken niet zijn nagekomen. "Zoals bekend was de hele kerkelijke inzegening van het huwelijk door priester Don Vezio gratis. Als tegenprestatie heeft het paar de toezegging gedaan om een donatie te doen aan de kerk. Maar de Santi Giusti e Clement kerk heeft, zo vertelde de priester mij, tot nu toe niets ontvangen en dat vind ik teleurstellend. Vooral omdat het een aantal keer is toegezegd." Tja, zo maak je geen vrienden...

Toch blijft de manager optimistisch en hoopt hij dat het snel wordt opgelost. "Vooralsnog ga ik er vanuit dat zij de kerk niet meeslepen in dit conflict." Aan de kant van Wesley en Yolanthe is het nog steeds stil, noch het stel noch het management heeft gereageerd op de betalingsrel.