Wordt Miley de volgende Lindsay Lohan?

Celebs door Redactie Ze.nl
Een vriend van de familie vertelt aan entertainmentwebsite TheHollywoodLife.com dat Mileys ouders de controle zijn kwijtgeraakt over hun 17-jarige dochter. In minder dan zes maanden ging Miley van schattig Disney-meisje (ze werd bekend door de serie Hannah Montana op de tv-zender Disney) naar feestbeest, gekleed in doorzichtige topjes. Bij ouders Trish en Billy Ray zijn de alarmbellen inmiddels ook gaan rinkelen. 

"Als iemand voorheen tegen Mileys moeder Trish zei dat haar dochter was losgeslagen, werd ze woest. Nu ziet ze ook wel in dat Miley wel erg de grenzen opzoekt, en dat het behoorlijk de verkeerde kant opgaat," aldus een vriend van de familie Cyrus. "We zijn allemaal erg bezorgd om haar. Ze is pas 17, maar ze verdient het meeste geld in de familie en neemt alle beslissingen. Niemand zegt 'nee' tegen Miley. En al zouden ze dat wel doen, dan weet ze hen nog zo te manipuleren dat ze van gedachten veranderen. Ze is een lieve meid, maar haar gedrag begint toch uit de hand te lopen."

Ondanks haar charmante voorkomen, vermoedt de familie dat het slechts een kwestie van tijd is voordat de zangeres echt in de problemen komt. De familie wil voorkomen dat Miley net als voormalig tieneridool Lindsay Lohan het verkeerde pad op raakt.