Beslag op rekening Wes en Yo

Celebs door Redactie Ze.nl

De dames Rosanna Kluivert en Anouk Smulders, eigenaressen van het bedrijf The Class Company, zijn not amused. Hun bedrijf verzorgde afgelopen juli het showbizzhuwelijk van het jaar. Bovendien was Rosanna als persoonlijke styliste ingehuurd door Yolanthe. Maar blijkbaar is er iets flink misgegaan. Zo zouden Wes en Yo de rekeningen voor hun bruiloft niet op tijd hebben betaald, waardoor het bedrijf genoodzaakt was om zelf voor de gemaakte kosten te moeten opdraaien. Maar The Class Company laat het er niet bij zitten, volgens De Telegraaf  hebben ze beslag gelegd op Wes en Yo's bankrekening bij de ABN AMRO-bank. 

Wat het allemaal extra pijnlijk maakt, is dat Rosanna Kluivert niet alleen zakelijk verbonden was met het pasgetrouwde stel, maar ook privé konden ze goed met ekaar overweg. Rosanna en haar man Kluivert vierden onlangs nog vakantie met het stel op Ibiza. Rosanna erkent vandaag in de uitzending van Radio538 van dj Ruud de Wild dat er een sprake is van een 'probleem'. Meer wilde de styliste niet over de zaak kwijt.

Ook Wesley en Yolanthe hebben nog niet gereageerd. Een woordvoerder van het stel laat alleen weten dat het gaat om een 'juridische zaak'. Wordt ongetwijfeld vervolgd...